Amputációja után öngyilkos akart lenni az egykori sportoló, Csukrán Mihály

Csukrán Mihály öngyilkossági kísérlet sportoló amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amputálták a lábát, majd öngyilkosságot kísérelt meg Csukrán Mihály. Az egykori sportoló ma már újra összeszedte magát, tele van tervekkel: kerekesszékkel akar elindulni a következő maratonon.

Csukrán Mihály sportolói karrierjét bokszolóként kezdte, majd maratonfutó vált belőle. Keringési problémák miatt azonban pár hónapja amputálni kellett a lábát. a műtét szörnyen megviselte a férfit.

Az orvosok azt mondták, a sok futástól tönkrement a lábam, azért vannak a keringési problémák. A debreceni Kenézy Gyula Kórházban először csak bokánál amputáltak, de a harmadik műtétnél már a térd alatt" – nyilatkozta a BorsodOnline-nak.

Az amputáció után 10 napig éheztette magát, hogy véget vessen életének, majd öngyilkosságot kísérelt meg: gyógyszereket vett be, de kihányta azokat.

Szerencsére a barátai nem hagyták soha magára, lelket öntöttek belé és ma már újra visszanyerte életkedvét. Szeretne újra megpróbálkozni a maratonnal, ezúttal immár kereskesszékkel vágna neki a távnak.

Közben táborokat és futóversenyt is szervez gyerekeknek és beteg fiatalokat is támogat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.