Köllő Babett Yvonne Dederick színház Feleségek luxuskivitelben VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VOLT Fesztiválon tartott előadást Köllő Babett. Nagy meglepetésére rengeteg fiatal volt rá kíváncsi. Legalább annyi ideig dedikált és szelfizett, mint ameddig az előadás tartott. 

Barátnőjével, Yvonne Dederickkel érkezett a VOLT Fesztiválra Köllő Babett, aki 39 éves kora ellenére még "fesztiválszűznek" mondható.

A Feleségek luxuskivitelben szereplője előadást tartott, ahol főként fiatalok voltak rá kíváncsiak. "Engem is meglepett, hogy ennyien jöttek, azt hittem, csak páran fognak lézengeni. Ehhez képest alig akartak elengedni. Pedig ők egészen más közönség, mint akik a színházból ismernek és ott szerettek meg. Amúgy annak ellenére, hogy még sosem voltam, nem idegen tőlem a fesztiválozás, ennél sokkal nagyobb sár volt a dzsungelben" - mesélte a Borsnak Köllő Babett.

Köllő Babettet imádták VOLT-on Fotó: Polyák Attila - Origo

Arról is beszélt, hogyan éli meg a rosszindulatú beszólásokat, kommenteket. "Sokan mondják, hogy azért mert híres ember vagyok, el kell viselnem mindent. De szerintem nem, én inkább olyan emberekkel veszem körbe magam, akik szeretnek, mert így éri meg" - mondta a luxusfeleség.

Amputációja után öngyilkos akart lenni az egykori sportoló, Csukrán Mihályhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-amputacioja-utan-ongyilkos-akart-lenni-az-egykori-sportolo-csukran-mihaly.htmlAmputálták a lábát, majd öngyilkosságot kísérelt meg Csukrán Mihály. Az egykori sportoló ma már újra összeszedte magát, tele van tervekkel: kerekesszékkel akar elindulni a következő maratonon. TV + Sztárok--Címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-cimlaplany-lett-cindy-crawford-lanyabol-kaia-gerberbol.htmlMég csak 16 éves, de máris címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből. TV + Sztárok--Ünneplők sokasága előtt sírta el magát Benkő Dániel kedvese, Bazsarózsahttp://www.life.hu/sztarok/20180704-unneplok-sokasaga-elott-sirta-el-magat-benko-daniel-kedvese-bazsarozsa.htmlKiállítást szervezett Benkő Dániel festményeiből kedvese, Bazsarózsa, ám a megnyitón a lantművész nem jelent meg. Bazsarózsa könnyekben tört ki, hiszen a tárlatot a művész születésnapja alkalmából nyitották meg. TV + Sztárok--Nádas György elmondta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadas-gyorgy-elmondta-mit-csinal-miota-eltunt-a-nyilvanossag-elol.htmlEgy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. TV + SztárokOrigoVarga Feri és Balássy Betti a teljes pénztelenségből küzdötték fel magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180704-varga-feri-es-balassy-betti-a-teljes-penztelensegbol-kuzdottek-fel-magukat.htmlViharosan indult Varga Feri és Balássy Betty kapcsolata a Megasztár harmadik szériájának idején, ám arról eddig nem beszéltek, hogy ezután talán még nagyobb nehézséggel kellett megküzdeniük. Voltak napok, amikor csak Betty evett, annyira rossz anyagi körülmények között éltek. TV + Sztárok--Öngyilkos lett Tina Turner legidősebb gyermeke, Craig Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ongyilkos-lett-tina-turner-legidosebb-gyermeke-craig-turner.htmlTina Turner legidősebb fia, Craig Turner 59 évesen lett öngyilkos.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.