Nádas György elmondta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől

házasság műsorvezető Nádas György rádió szerelem nyilvánosság Klasszik Rádió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. 

Jelenleg a Klasszik Rádióban műsorvezető Nádas György. Azt mondja, nem áll tőle távol a klasszikus zene, hiszen zenei általános iskolába járt, majd kórusban is énekelt. Az Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar színész a Potyautasban mesélt.

Magánéletéről pedig azt is elárulta, hogy feleségét kissé viharos körülmények között ismerte meg. Előtte kétszer volt nős, két fia született. "De igazából a családra, a felelősségvállalásra és az igazi párkapcsolatra csak most, ennyi idősen érett meg a fejem" - mondta Nádas György.

Mostani felesége egy cég nevében hívta fel, hogy képviselje őket egy nyugdíjas expon. Találkoztak, hogy megbeszéljék a részleket, Nádas György pedig rögtön felfigyelt rá. "Találkoztunk itt, a Tabánban az egyik presszóban, megjelent egy magas szőke, mondtam, hogy ez az én méretem. Már kihűlőben volt az előző kapcsolatom, és érdekes módon nagyon-nagyon gyorsan azt mondtam, hogy én ezt a nőt szeretném komolyan venni" - emlékezett vissza. Szilveszterre együtt utaztak Londonba Nádas György fellépésére, februárban kérte meg a kezét, augusztusban pedig összeházasodtak.

A rádiózás mellett rendszeresen fellépéseket is vállal, igencsak tele van a naptára. "Van, ahol főzésre hívnak, van, ahol énekes műsorra, van, ahol prózára" - mondta.

Varga Feri és Balássy Betti a teljes pénztelenségből küzdötték fel magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180704-varga-feri-es-balassy-betti-a-teljes-penztelensegbol-kuzdottek-fel-magukat.htmlViharosan indult Varga Feri és Balássy Betty kapcsolata a Megasztár harmadik szériájának idején, ám arról eddig nem beszéltek, hogy ezután talán még nagyobb nehézséggel kellett megküzdeniük. Voltak napok, amikor csak Betty evett, annyira rossz anyagi körülmények között éltek. TV + Sztárok--Öngyilkos lett Tina Turner legidősebb gyermeke, Craig Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ongyilkos-lett-tina-turner-legidosebb-gyermeke-craig-turner.htmlTina Turner legidősebb fia, Craig Turner 59 évesen lett öngyilkos.TV + SztárokHivatalos állásfoglalás: kiderült, hogy a Fradiba igazol-e Dzsudzsákhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-hivatalos-allasfoglalas-kiderult-hogy-a-fradiba-igazole-dzsudzsak.htmlKedden jelentette be az al-Vahda labdarúgócsapat, hogy nem hosszabítja meg Dzsudzsák Balázs szerződését. Mindenki azt találgatja, hova igazol most a magyar focista. Az a hír is felröppent, hogy hazajön a Fradiba.TV + Sztárok--Elképesztő összeget követel Pártos Csilla a volt férjétől, Pécsi Ildikó fiátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-elkepeszto-osszeget-kovetel-partos-csilla-a-volt-ferjetol-pecsi-ildiko-fiatol.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt Pártos Csilla, csak most anyósa helyett a volt férjével, Szűcs Csabával nézett szembe. Folytatódik a vagyonmegosztási perük. Pártos elképesztő összegre tart igényt a Blikk szerint. TV + Sztárok--Marcellinának rengeteg hódolója van, egyikük pornóvideót küldött nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180703-marcellinanak-rengeteg-hodoloja-van-egyikuk-pornovideot-kuldott-neki.htmlA Nagy Duett című műsor óta még több rajongója lett Marcellinának. Elárulta, hogyan próbálnak közel kerülni hozzá a férfiak, és azt is, hogyan reagált, amikor egyikük pornót küldött neki. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki gyakran mutatja meg bomba alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-szorcsik-viki-gyakran-mutatja-meg-bomba-alakjat.htmlCsodás alakja van Szorcsik Viki színésznőnek, ezt pedig gyakran meg is mutatja közösségi oldalán. Sportolás közben és falatnyi bikiniben is láthatjuk formás idomait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.