Ünneplők sokasága előtt sírta el magát Benkő Dániel kedvese, Bazsarózsa

Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa -
Benkő Dániel festészet Bazsarózsa kiállítás sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiállítást szervezett Benkő Dániel festményeiből kedvese, Bazsarózsa, ám a megnyitón a lantművész nem jelent meg. Bazsarózsa könnyekben tört ki, hiszen a tárlatot a művész születésnapja alkalmából nyitották meg.

Ebben a hónapban ünnepli 71. születésnapját a különc lantművész, Benkő Dániel. Ebből az alkalomból szerveztek kiállítást festményeiből kedvese, Bazsarózsa közreműködésével a Jókai Mór Művelődési Központba - írta a Bors. A megnyitóra azonban Benkő nem ment el. A lány zokogva hívta fel kedvesét.

Benkő Dániel és fiatal kedvese, Bazsarózsa Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa

"Egyelőre titok, hogy miért, de ma nem lehetek köztetek. Élvezzétek a képeimet " - idézte a Blikk a kihangosított telefonbeszélgetést. A lap szerint a lány egy sajátos tangóval is készült kedvesének, amelyet ekkor láthatott volna először. A meghívottaknak azért bemutatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.