Foci vb: Így gusztustalankodott idén Joachim Löw

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Sebastian El-Saq -
foci vb 2018 Joachim Löw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joachim Löw imádja szagolgatni magát, a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság meccsein rendre szimatolta saját izzadtságát és a kis Löw-öt is a pálya széléről. Piszkálgatta az orrát, majd pedig meg-megkóstolta, amit talált. Nos, korábbi rossz szokását az idei vébére sem sikerült levetkőznie.

Joachim Löw nem bír leállni

2016 júniusában több ízben is beszámoltunk róla, hogy a németek szövetségi kapitánya vonzódik a saját szagához, és valószínűleg a saját ízéhez is. Fontosnak tartja, hogy amíg csapata a pályán van, szagmintát vegyen a hajlataiból, utána pedig ellenőrizze azokat.

Joachim Löw Szocsiban, a német-svéd meccsen Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Sebastian El-Saq

Két éve még a gatyájába is belenyúlt a kispadon, majd az orra elé emelte a kezét. Azokat a videókat azóta úgy tűnik, sikerült eltávolíttatnia, de idén ismét készültek róla olyan fotók, ahol illetlen helyen van a keze, vagy ismét valami gusztustalanságot művel. Nem volt nehéz összeszedni párat ezek közül:

Joachim Löw Kazanyban a Dél-Korea - Németország meccsen Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Markus Gilliar

Mivel a Nationalelf történelmi égése és gyors kiesése miatt amúgy is nehezen tudott uralkodni magán, sokszor azért emelte fel a kezét, hogy eltakarja az arcát ötlettelen játékosai egy-egy botrányos megmozdulása után. Legtöbbször azonban másról volt szó:

Joachim Löw Kazanyban is bányászott Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Thomas Eisenhuth

Szocsiban olyan, mintha az orra teljes tartalmát a tenyerébe ürítette volna. Bár lehet, hogy csak tüsszentéshez készült:

Joachim Löw tüsszentéshez készülődik? Forrás: AFP/Adrian Dennis

Nem csak a több tízezres stadionokban nyúlt magához, edzéseken is örömmel ette magát:

Joachim Löw-nek folyamatosan az arca előtt van a keze Forrás: AFP/Patrik Stollarz

De hogy ezt az összeállítást valami szépséggel zárjuk, nézegessünk szexi szurkolólányokat levezetésként! Íme:

Íme a legjobb 8 csapat legszexibb szurkolólányai

Kedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután alulmaradtak Angliával szemben. Így mostanra megvan a legjobb 8 csapat, akik majd a negyeddöntőkben mérkőznek meg egymással. Lássuk, milyen dögös csajok drukkolnak nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.