Tihanyi luxusstrandon pihen Dzsudzsák Balázs

Tihany Balaton Dzsudzsák Balázs futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tihanyi luxusstrandon kapták lencsevégre a futballistát. 

A Blikk szúrta ki, hogy a focista a Balaton egyik legdrágább luxusstrandján, Tihanyban tölti a szabadságát. Le is fotózták a strand személyzetével is, amelyet a hely ki is tett a Facebook-oldalára.

"Nekem a Balaton..." - írta ki az Instagramjára feltöltött képhez.

Nekem a Balaton...

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

Megvan a dunai bomba, ekkor emelik ki: nagy lezárások várhatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-megvan-a-dunai-bomba-erzsebet-hidnal-ekkor-emelik-ki-nagy-lezarasok-varhato.htmlMégsem szerdán, hanem csütörtök reggel kezdik meg a Dunában, az Erzsébet-hídnál talált világháborús robbanótest azonosítását és kiemelését a tűzszerészek - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t. TV + Sztárok--Dögös, neccharisnyás képeken Kardffy Aisha, Kiskeró új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180703-dogos-neccharisnyas-kepeken-kardffy-aisha-kiskero-uj-szerelme.htmlKülönös fénykép készült Kardffy Aisháról, Kerényi Miklós Máté fiatal szeretőjéről. A felvételt a 19 éves színésznő Instagramján a Ripost szúrta ki, amely az Operettszínház egyik előadása után készült. TV + SztárokOrigoSáros mellekkel pózol Éden Snjezihttp://www.life.hu/sztarok/20180701-saros-mellekkel-pozol-eden-snjezi-snjezana.htmlEmlékeztek még Éden Snjezire? A nagymellű bombázó a valóságshow-t követően a Pumpedék szereplője volt, de tulajdonképpen sokkal többet nem tudunk azóta sem róla, mint hogy nagyon szereti mutogatni magát. TV + SztárokOrigoOdavannak a nők Hajdú Péter legfrissebb fotóiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-odavannak-a-nok-hajdu-peter-legfrissebb-fotoiert-instagram.htmlHajdú Péter időről időre megoszt a nyaralásairól vagy a gyerekeiről fotókat a közösségi oldalon, és van, hogy szelfivel jelentkezik be. TV + SztárokOrigoPaudits Bélát soha nem érdekelte a szexualitáshttp://www.life.hu/sztarok/20180703-paudits-belat-soha-nem-erdekelte-a-szexualitas-a-szex.htmlBár a lányok kedvelték intelligenciájáért, Paudits Béla ő sosem hajszolta a szexuálisn élvezeteket. Egyszerűen nem érdekelte. Erről a színész maga írt könyvében. TV + Sztárok--Meghan Markle soha többet nem ehet fokhagymáthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-meghan-markle-soha-tobbet-nem-ehet-fokhagymat-etiket.htmlKi gondolná, hogy a brit királyi család etiketje nem csupán a nyilvános eseményeken való viselkedést és öltözködést szabályozza, hanem azt is, hogy mit ehetnek. Pedig így van, de arra azért ne vegyetek mérget, hogy ezt soha nem szegik meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.