Foci vb: Így nézte az angol meccset Vilmos herceg

Forrás: Instagram/kensingtonroyal -
Anglia foci vb 2018 Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 napig még egész biztosan a 2018-as labdarúgó-világbajnokság tartja majd lázban a világot, ezalól pedig vélhetően a brit királyi család sem kivétel. Vilmos herceg is nézi a vébé meccseit, legalábbis Anglia egyik csoportmérkőzését biztosan látta. És nem is akárhogyan.

Vilmos a jordán herceggel nézett focit

Vilmos herceg korábban egy igazán különleges társat talált magának a focinézéshez. Mivel éppen Jordániában tartózkodott, nem más, mint az ifjú jordán herceg, Hussein bin Abdullah csatlakozott hozzá megnézni az angol-panamai meccset:

Vilmos és Hussein bin Abdullah jordán herceg nézik a foci vébét Forrás: Instagram/kensingtonroyal

Az estéről a Kensington Palota Instagram-oldala osztott meg képeket:

Vilmos és Hussein bin Abdullah igen impozáns környezetben nézték a meccset Forrás: Instagram/kensingtonroyal

Mint ismeretes, Vilmos Ammanban találkozott a koronaherceggel, az oda tartó repülőút miatt azonban lemaradt hazája meccséről. Abdullah viszont felvetette neki, és a hivatalos vacsora után együtt nézték meg az angolok győzelmét.

Vilmos ezután Izraelbe ment

Korábban az MTI számolt be róla, hogy Vilmos cambridge-i herceg június 25-én, hétfőn Izraelbe érkezett. Mint írták, a brit mandátum 1948-as vége és a zsidó állam 70 évvel ezelőtti megalakulása óta ez volt az első alkalom, hogy a brit uralkodóház valamely tagja hivatalos látogatást tett Izraelben. A brit trón majdani várományosa Jordániából, közel-keleti útjának előző állomásáról érkezett Izraelbe, ahol három napot töltött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.