Dzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnál

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Balaton Sound buli nyaraló Tihany Balaton Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre.

Gyönyörű hölgykoszorú közepén fotózták le Dzsudzsák Balázst a Balaton Soundon - írta a Bors. Egyelőre még nem tudni, hogy melyik csodszép lány a befutó nála, tavaly Palvin Barbara modellel bulizott a focista, bár állításuk szerint kapcsolatuk szigorúan baráti volt.

Dzsudzsák Balázs a Balatonon pihen Forrás: MTI/Illyés Tibor

A focista utolsó felvállalt barátnője Zimány Linda volt, akivel évek óta nem alkotnak egy párt. A sztársportoló azóta hivatalosan szingli, de több szépség is felbukkant már az oldalán 1-1 nyilvános eseményen. Dzsudzsák a szép nők mellett a Balatont is imádja, ezért a tó egyik legszebb partszakaszán, Tihanyban vásárolt egy közel 150 milliót kóstáló luxusingatlant.

Ha szeretnéd megnézni a focistáról és a szexi lányokról készült képeket, kattints ide!

Szörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-szornyu-balesetben-vesztette-eletet-a-30-eves-youtubesztar-ryker-gamble.html30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár. TV + Sztárok--Exe zaklatja Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-exe-zaklatja-vamos-erikat-musorvezeto.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást... TV + Sztárok--Zacher Gábor elárulta: nagyon veszélyes a tinik között a közösségi médiahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-zacher-gabor-elarulta-nagyon-veszelyes-a-tinik-kozott-a-kozossegi-media.htmlZacher Gábor, toxikológus az internet veszélyeiről mesélt.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-bodi-sylvi-smink-nelkul-hatalmas-mellekkel-koszontotte-a-napfelkeltet-indoneziaban-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.TV + SztárokOrigoGalambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-meghan-markle-apja-retteg-ugy-veli-soha-tobbe-nem-lathatja-mar-lanyat.htmlMeghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.