Fazza dubai herceg a világ egyik legpartiképesebb agglegénye

agglegény párkapcsolat Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Moktoum herceg jótékonyság Fazza herceg szerelem sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportol, jótékonykodik, több diplomája van Fazza dubai hercegnek, sőt milliárdokat örököl majd édesapjától. Úgy tűnik, ő a világ egyik legpartiképesebb hercegi agglegénye. 

Úgy tűnik, hogy nem Harry herceg volt az utolsó szexi, sportos és még ranggal is bíró agglegény a világon. Korábban már mi is írtunk róla, hogy az angol királyi családban is akadnak még partyképes férfiak, például a szívdöglesztő Louis Spencer.

#royalascot

Fazza (@faz3) által megosztott bejegyzés,

Most pedig érdemes egy kis figyelmet Fazza dubai hercegre is fordítani. Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum trónörökös mintegy 13,9 milliárd dollárt örököl majd apjától a trónon kívül - írta az Observer. A herceg nagyon közvetlen az emberekkel, Instagram oldalára rendszeresen tölt fel magáról olyan képeket, amik a mindennapjait mutatja be.

#Estonia #Endurance #160km

Fazza (@faz3) által megosztott bejegyzés,

Amellett, hogy tehetséges költő, még kiváló lovas is, kedveli az extrém sportokat és az állatokat. Több diplomája van, édesapja pedig több mint 20 testvére közül választotta ki a trónöröklésre. Egyébként korábban Magyarországon is járt már szintén a lovaglásnak köszönhetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.