plasztikai beavatkozás testkezelés plasztikai sebészet Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni a magyar sztárok egyik legkedveltebb plasztikai sebészével szelfizett közösségi oldalán.

Nem titkolja: plasztikai sebésznél járt Tolvai Reni. A csinos énekesnő a simább bőr érdekében egy masszírozó testkezelést vállalt be és a végén még egy szelfit is készített a magyar celebhölgyek egyik legkedveltebb sebészével, Dr. Krasznaival.

A bejegyzéshez egyébként több negatív komment is érkezet, sokan nem értik, hogy ilyen fiatalon miért van szüksége ilyen eljárásokra. Akadtak azonban olyanok is, akik megvédték, mondván, ismert emberként muszáj jól kinéznie és egyáltalán nem baj, ha odafigyel külsejére.

Király Viktor megmutatta kedvesét, Anitát bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-kiraly-viktor-megmutatta-kedveset-anitat-bikiniben.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita egy kicsit süttették magukat a napon. A lány csodásan fest bikiniben. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKelemen Anna megmondta, mit ne mondjanak a nők meccsnézés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-kelemen-anna-megmondta-mit-ne-mondjanak-a-nok-meccsnezes-kozben.htmlLegújabb videójában Kelemen Anna nőtársainak ad tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit ne mondjanak, amikor a párjuk éppen a foci-vb meccseit nézi. TV + Sztárok--Meghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-meghan-markle-apja-retteg-ugy-veli-soha-tobbe-nem-lathatja-mar-lanyat.htmlMeghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát. TV + Sztárok--Pál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.