Vasvári Vivien hatalmas szülinapi bulit csapott kislányának, Arianának

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
Vasvári Vivien hercegnő család Feleségek luxuskivitelben születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kislánya 4 éves lett. A család hatalmas bulival ünnepelte a nagy napot.

Hercegnős szülinapi bulit rendeztek Vasvári Vivienék kisálnyuknak, Arianának. A kislány 4 éves lett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője pedig hatalmas gyerekzsúrt adott.

A bulin ott volt a sorozatból ismert barátnője, Smaltig Dalma és családja is.

"Nagyjából 35 gyerek és 70 felnőtt jött össze. A buli tematikáját Ariana kedvencei határozták meg, így elég csajos lett, természetesen a kedvenc Disney hercegnői és Peppa malac is feltűnt" - mondta a Blikknek a luxusfeleség.

Vasvári Vivien és kislánya, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Ariana rengeteg ajándékot kapott a vendégektől, ám szülei még várnak a nagy meglepetéssel. "Egy csúszdás, hintás játszóházat kap majd, egyelőre azonban nem volt időnk beszerezni, de azt hiszem, kapott annyi játékot, amivel átvészeli, míg elkészül a kis játszótere" - mondta Vasvári Vivien.

Ha szeretnéd megnézni a buliról készült képeket, kattints ide!

Dzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Szörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-szornyu-balesetben-vesztette-eletet-a-30-eves-youtubesztar-ryker-gamble.html30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár. TV + Sztárok--Exe zaklatja Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-exe-zaklatja-vamos-erikat-musorvezeto.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást... TV + Sztárok--Zacher Gábor elárulta: nagyon veszélyes a tinik között a közösségi médiahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-zacher-gabor-elarulta-nagyon-veszelyes-a-tinik-kozott-a-kozossegi-media.htmlZacher Gábor, toxikológus az internet veszélyeiről mesélt.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-bodi-sylvi-smink-nelkul-hatalmas-mellekkel-koszontotte-a-napfelkeltet-indoneziaban-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.TV + SztárokOrigoGalambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.