Harry herceg és Meghan Markle nem fogja meg egymás kezét a királynő előtt

kézfogás Sussex hercegnéje Meghan Markle Sussex hercege Harry herceg Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex herceges és hercegnéje, azaz Harry herceg és Meghan Markle nem fogják meg egymás kezét a királynő jelenlétében - szúrták ki a szemfüles szakértők. Most az is kiderült, hogy miért. 

Korábban már mi is cikkeztünk arról, hogy Meghan Markle-nek milyen szabályokat kell magtanulnia, amelyek ezentúl szerves részei lesznek életének. A királyi család protokollja ugyanis nagyon szigorú.

Harry herceg és Meghan Markle - kézfogás nélkül is látszik, mennyire szeretik egymástForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Poolmiddleon40002989


A Daily Starszerint néhányan kiszúrták, hogy az esküvő óta Sussex hercege és hercegnéje nem fogják meg egymás kezét a királynő jelenlétében. A lapnak Robin Kermode testbeszéd szakértő azt nyilatkozta, hogy a protokoll szerint nincs írásos szabály a kézfogásra vonatkozóan, ám II. Erzsébet királynő íratlan precedenst teremtett erre vonatkozóan.

Ő ugyanis szinte soha nem érinti meg férje, Fülöp herceg kezét a nyilvánosság előtt, így a család többi tagja is ehhez alkalmazkodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.