Lószex miatt követel milliókat Cicciolina a Google-től

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Google kártérítés Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Városi legendaként terjed már hosszú évek óta, hogy Cicciolina, azaz Staller Ilona egy lóval közösült. A mai napig rengetegen keresnek rá erre az interneten. Az egykori pornós szerint a Google hibája, hogy összekötik az emberek a nevét a lóval való közösüléssel. 70 millió dollár kártérítést követel most az óriáscégről. Pert indított az elszenvedett erkölcsi és anyagi veszteségek miatt - írja a Blikk.

"Soha nem csináltam semmit állatokkal! Egy kígyóval táncoltam a filmben, de ennyi. Örülnék, ha ez végre tisztázódna, és soha többé nem azonosítanának ilyesmivel" - mondta a lapnak Cicciolina.


Ha valaki a Google-ba beírja, a Cicciolina és a ló szavakat, több száz találatot lát listázva, amiben az aktusról olvashat. A hiedelem szerint Riccardo Schicchi Cicciolina Number One című alkotásában létesített szexuális kapcsolatot egy lóval.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.