Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét

esküvő eljegyzés Pikali Gerda Rékasi Károly születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyven éves lett Pikali Gerda színésznő. A legnagyobb ajándéka pedig az volt, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét - tudatta a Bors.

Öt évvel ezelőtt szeretett egymásba Rékasi Károly és Pikali Gerda, és most úgy döntöttek, hogy kapcsolatukat hivatalossá teszik. Eljegyzésüket a színésznő jelentette be a születésnapi buliján, amit Rékasi rendezett neki egy hajón.

"Gerda sugárzott a boldogságtól. A nagy nyilvánosság előtt jelentette be, hogy Karcsi megkérte a kezét, és boldogan mutatta az eljegyzési gyűrűjét" - mondta a lapnak egy informátor.

A pár nemrég érkezett haza egy olaszországi nyaralásról. A Barátok közt egykor színésze fotókat is mutatott az utazásról Facebook-oldalán. Az egyik képen pedig már ott csillog Gerda gyönyörű gyűrűje.

Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét Forrás: facebook.com/karoly.rekasi.5

A Bors megkerste Rékasi Károlyt is, gratuláltak az eljegyzéshez, de igen szűkszavú volt:
"Köszönjük szépen. Nincs kizárva, hogy az egy eljegyzési gyűrű, bárkinek lehet bármilyen gyűrű az ujján. De ez a mi ügyünk. Jócskán megböjtöltük a korábbi nyilvánosságot, nem akarunk már állandóan szem előtt lenni."

Rékasi Károly és Pikali Gerda is volt már házas. A színész húsz évig volt Détár Enikő férje, a színésznőnek pedig két fia is született a Big Brotherből is ismert Gézutól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.