Elbukhatja a kártérítést Rékasi Károly

műtét kártérítés baleset per motor Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly bajba kerülhet Rékasi Károly amiatt, hogy 2016 márciusában idő előtt kezdte el terhelni a balesetben megsérült, műtött lábát. Emiatt a kártérítési pert is elvesztheti - írta meg a Bors.

Még nem született ítélet Rékasi Károly balesetének ügyében, a bíróság még nem döntött, hogy a színész vagy R. Miklós a hibás. A lapot az autós ügyvédje, dr. Mohácsy Lénárd tájékoztatta arról, hogy áll az ügy:
"Még nem történt meg az ügyben a bűnösség megállapítása, addig pedig nem fizet a biztosító senkinek. Vagyis még azt sem állapították meg, hogy ki volt a balesetben a hibás. Június utolsó hetében azt hittük, végre pont kerülhet az ügy végére, de mivel nem jelent meg a bíróságon a berendelt műszaki szakértő, így nem tudtunk érdemben továbblépni, a tárgyalást elnapolták szeptemberre. Több szakértő, orvos és műszaki is dolgozik az ügyön. Ez csak elsőre volt egy egyszerű helyzet, valójában azonban egy nagyon bonyolult közlekedési balesetről beszélünk. A felelősség megállapítása éppen ezért nem lesz egyszerű, ahogy utána a kártérítés kérdése sem."

Rékasi Károly elbukhatja a nagy összegű kártérítést


Az ügyvéd szerint hosszú lesz a jogi procedúra, mert fellebbezésekre lehet számítani.

Rékasi Károly súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben: hat csontja eltört, az egyik lába pedig négy centivel rövidebb lett. Lábának rövidülése egy fertőzés és egy csavartörés miatt következett be, amiről az ügyvéd azt gondolja, hogy nem feltétlen a baleset következménye, hanem azért történt, mert a színész túl korán kezdte terhelni a lábát. Az ügyvéd úgy tudja, hogy Rékasinak lovasbalesete is volt a műtétje után, de ezt a színész cáfolta. Rákasi Károly azonban korábban maga nyilatkozta, hogy rosszul viselte a rehabilitációt, és korábban ment vissza a Barátok köztbe forgatni, mint szabadott volna. Egyszer onnan vitte el a mentő, mert vérezni kezdett a sebe. Ha bebizonyosdik, hogy a színész maga is okozója jelenlegi állapotának, akkor eleshet a nagy összegű kártérítéstől.

Gáspár Laci közösségi oldalán imádkozik: Istennek köszöni új luxusautójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-gaspar-laci-kozossegi-oldalan-imadkozik-istennek-koszoni-uj-luxusautojat.htmlGáspár Lacinak új autója van, amit közösségi oldalán mutatott meg. Egy videóban hálát is adott Istennek, nem csak a méregdrága kocsiért. TV + Sztárok--Kihallgatta a rendőrség Gáspár Evelint - elmondta, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-kihallgatta-a-rendorseg-gaspar-evelint-elmondta-mi-tortent.htmlGyőzike 24 éves lányát, Evelint kihallgatta a renőrség. A Blikknek mesélte el, hogy mi történt. TV + SztárokOrigoRita Ora a Balaton Soundon lépett fel, de azt hitte Budapesten vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-rita-ora-a-balaton-soundon-lepett-fel-de-azt-hitte-budapesten-van.htmlPénteken este lépett fel a Balaton Soundon, Zamárdiban Rita Ora. A közösségi oldalára több fotót is posztolt a fergeteges buliról. A képekhez írt kösszönőszövegben azonban akadt egy kis hiba: az énekesnő azt hitte, hogy Budapesten van - szúrta ki a 24.hu.TV + SztárokOrigoHódi Pamela követői betámadták Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-hodi-pamela-kovetoi-betamadtak-rubint-rekat.htmlElszabadult a pokol az Instagramon Hódi Pamela egyik fotója alatt. Rubint Rékát azzal vádolják Pamela követői, hogy ő az oka annak, hogy Berki Krisztián Mazsit választotta - szúrta ki a Blikk. TV + SztárokOrigoLószex miatt követel milliókat Cicciolina a Google-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-loszex-miatt-kovetel-milliokat-cicciolina-a-googletol.htmlVárosi legendaként terjed már hosszú évek óta, hogy Cicciolina, azaz Staller Ilona egy lóval közösült. A mai napig rengetegen keresnek rá erre az interneten. Az egykori pornós szerint a Google hibája, hogy összekötik az emberek a nevét a lóval való közösüléssel. 70 millió dollár kártérítést követel most az óriáscégről. Pert indított az elszenvedett erkölcsi és anyagi veszteségek miatt - írja a Blikk. TV + Sztárok--Foci vb: Beckham és Ibrahimovic is fogadtak a mai meccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-beckham-es-ibrahimovic-fogadtak-az-angolsved-meccs-elott.htmlSzombat délután 16:00-tól Svédország játszik Angliával, Zlatan Ibrahimovic pedig ennek kapcsán fogadást ajánlott David Beckhamnek. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.