Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike 24 éves lányát, Evelint kihallgatta a renőrség. A Blikknek mesélte el, hogy mi történt.

Hamis magánokiratok felhasználása miatt indult nyomozás Gáspár Győző ellen. A rendőrség úgy hiszi, hogy Evelin januárban adott meghatalmazása édesapjának hamis, ugyanis az iratot nem a lány írta alá.

"Annak ellenére, hogy időpontra mentem a rendőrségre, negyven percet vártam a nyomozóra. Megdöbbentő volt, amikor letették elém a 2012-es hallgatói szerződésemet. Aztán egy három évvel ezelőtti adásvételi szerződést, meg még egy papírt, és azt mondták, más az aláírásom. Na de kérdem én, hogy várhatják el, hogy hat év elteltével is ugyanúgy írjak? Ez nem életszerű! Elegem van ebből. Nem tudjuk, kit gyanúsítanak, de már nem is érdekel. Csak szeretném élni az életem, de nem könnyű. Az új munkahelyemen azt kérdezgetik, mi történik megint a családunkban, már nem is mondok semmit. Próbálok erős maradni" - nyilatkozta Gáspár Evelin a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.