Megsérült a Gorillaz énekese a Roskildei Fesztiválon adott koncerten

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fesztivál sérülés Roskilde énekes Gorillaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leesett a színpadról és megsérült a Gorillaz brit popbanda énekese a dániai Roskildei Fesztivál zárókoncertjén szombat este, a baleset miatt a koncertnek azonnal vége lett.

A Del the Funky Homosapien nevű rapper akkor esett le a színpadról, amikor az együttes Clint Eastwood című nagysikerű számát adták elő. Ez volt a fellépés utolsó dala, így a közönséget alig érte csalódás, amikor bejelentették, hogy vége van a koncertnek. A zenészt kórházban ápolják, sérülésének mibenlétét nem közölték, de ő maga egy rövid Twitter-üzenetben arról adott hírt, hogy jól van.

Gorillaz koncert a Budapest Sportarénában 2017 novemberében Fotó: Polyák Attila - Origo

"Mindenkinek köszönöm a szeretetet. Jól vagyok, de egy darabig még kórházban kell maradnom, ahol nagyon kimagasló színvonalú ápolásban részesülök" - írta.

A négynapos dániai fesztiválon idén százezer ember vett részt, a szervezők munkáját 30 ezer önkéntes segítette. A szervezők közlése szerint a legnagyobb nézőközönséget Eminem szerda esti fellépése vonzotta, a fesztivál történetében először százezer ember vett részt a rajta. Csütörtökön Bruno Mars, pénteken Nick Cave adott nagysikerű koncertet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.