Korda György és Balázs Klári minden órában megcsókolják egymást

Korda György csók házasság Balázs Klári szerelem Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig ugyanúgy szereti egymást Korda György és Balázs Klári, mint kapcsolatuk legelején, most pedig arról is meséltek, hogy a csók még mindig szerves része a mindennapjaiknak. 

A Bors sztárpárokat faggatott a csók világnapja alkalmából arról, hogyan csattant el az első csók közöttük. Korda György és Balázs Klári pedig meglepő választ adott a lap kérdésére.

Korda György és Balázs Klári életének még mindig szerves része a csók Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

"A csók nagyon fontos része az életünknek. Mai napig emlékszem, amikor először érintettem Klárika száját. Negyven évvel ezelőtt, Szombathelyen volt két koncertünk. A két fellépés között elmentünk vacsorázni, és két falat között elmondtam neki, hogy szeretem. Azt mondta, ő is így érez. Akkor csattant el az első csók, ami olyan természetesnek hatott, mint soha senkivel. Még arra is emlékszem, hogy csülköt ettünk akkor" - mesélte első csókuk történetét Korda György.

Azt is elárulta, hogy a mai napig óránként megcsókolják egymást, sőt, amikor valamin összevesznek, az a szabály, hogy bármi történik is, 15 perc után megcsókolják egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.