Meghan Markle unokatestvére orvosi marihuánát termeszt

Forrás: Getty Images -
testvér Sussex hercegnéje királyi család Meghan Markle család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megszokhattuk, hogy nem megy minden a megszokott módon, ha Meghan Markle, azaz Sussex hercegnéjének családjáról van szó. Most kiderült, mivel foglalkozik a unokatestvére. 

Sussex hercegnéje, azaz Meghan Markle családja nem éppen az angol királyi család életmódjához szokott, több botrány volt már a körülöttük. Édesapja például lesifotósokkal szerződött, hogy készítsenek róla képeket, nővére pedig egy lejárató könyvet készült írni az újdonsült hercegnéről.

Most pedig a Dailymail kiderítette, hogy Harry herceg feleségének unokatestvére, Tyler Dooley marihuána termesztéssel foglalkozik. A 25 éves férfi Oregon államban él, ahol legális az orvosi marihuána használata.

Tyler Dooley hamarosan saját műsort is kaphat Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Az MTV most saját műsort ajánlott nekik, úgy gondolják ugyanis, hogy a Dooley család érdekes lehet a nézők számára, hiszen életmódja nagyban különbözik a hercegné mindennapjaitól. Dooley pedig úgy gondolja, ez remek reklám lehet a marihuána üzletéhez.

A rejtélyes unokatestvér egyébként nem először hívja fel magára a figyelmet, ugyanis késsel kapták el egy szórakozóhelyen néhány órával a királyi esküvő előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.