Pártos Csilla 15 évvel fiatalabb szerelmével, Danival bulizott a Balaton Soundon

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Balaton Sound Balaton Sound 2018 új szerelem Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla nem titkolja tovább új szerelmét, Danit, aki 15 évvel fiatalabb nála.

Évekig szolgáltatott témát a bulvársajtónak Pártos Csilla, aki exanyósával, Pécsi Ildikóval csatározott a válás után a vagyonelosztás miatt.

Pártos Csilla Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Csilla azonban végre a háta mögött hagyta a múltat, új életet kezdett és szerelmes. 15 évvel fiatalabb férfi az új kedvese, aki ügyvéd és akivel Rábaközi Andrea, volt modell hozta össze. Hiába a korkülönbség, a sztár a nyilvánosság előtt sem titkolja új kedvesét.

"Mindenkinek fontos az, hogy egy kicsit lazítson, a fiam is itt van valahol, nem akaszkodom a nyakára, élvezze csak az életét. Ahogy én is élvezem az enyémet. Jól érezzük magunkat és felvállaltuk, hogy együtt vagyunk. Ami eddig volt, azt nem törölhetem ki az életemből, nem tagadhatom le, nem is szeretném. Ami volt, az megtörtént, és én ezt felvállalom, de ahogy váltott mindenki más, úgy én is váltottam és egy új életet kezdtem. Boldog vagyok nagyon és ugyanezt a boldogságot kívánom a volt családomnak is, szívből mondom ezt. Más ugyanis nem fontos. A ház sem. Az csak egy tárgy, nem ragaszkodom hozzá" - mesélte a Borsnak Csilla, a közös fotókat ITT találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.