Vámos Erika új párra talált, miután megcsalta vőlegénye

Vámos Erika TV2 megcsalás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erikának augusztusban lett volna az esküvője, ám fiatal vőlegénye megcsalta. Sokáig azonban nem bánkódott a TV2 műsorvezetője: új párra talált.

Vámos Erika nem túl szerencsés a szerelemben, hiszen vőlegényével ismét szakítottak. Korábbi szétválásukat végigkövethette a nyilvánosság, ugyanis a Facebookon is csatároztak, de ezután még sikerült visszatalálniuk egymáshoz. Gyorsan meg is kérte a fiatal szerelme Erika kezét, de ismét szakítottak, miután kiderült, hogy Máté félrelépett. A kidobott vőlegényt azonban nem hagyta nyugodni a dolog, sokáig zaklatta Erikát, mire végre belátta, menthetetlen a helyzet.

Vámos Erika új párra talált Forrás: Vámos Erika / Facebook

„Augusztusban lett volna az esküvőnk, és két évig voltunk együtt. Nagyon nagy szerelem volt" – mondta a Mokkában Vámos Erika, aki májusban szerzett tudomást arról, hogy párja megcsalta. A legszörnyűbb időszakban azonban találkozott valakivel, aki bearanyozta a napjait: bimbózik egy új kapcsolata. „Most bimbózik valami az életemben, ami kísértetiesen hasonlít a szerelemre. Ebbe tudok kapaszkodni. Miután ő megtudta, a korábbi kedvesem, azóta ezt tiszteletben tartja" – árulta még el Erika. Hozzátette, 48 óra alatt szökkent szárba közte és új párja között a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.