Colin Firth felesége ejtette a korábbi szeretője elleni zaklatási vádakat

Forrás: Northfoto -
Colin Firth megcsalás szerető Livia Giuggioli feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Colin Firth és felesége nagyon nehéz időszakon vannak túl, habár a kapcsolatuk nem biztos, hogy túléli ezt a botrányt: kiderült, hogy a színész neje viszonyt folytatott egy férfival, akit később zaklatás miatt fel is jelentett. 

Colin Firth és Livia Giuggioli 1997 óta házasok, de kiderült, hogy kapcsolatuk csak kívülről tűnt idillinek. A feleség ugyanis viszony folytatott egy Marco Brancaccia nevű 55 éves olasz férfival, akit később feljelentett zaklatásért. Állítólag a szerető azután is próbálta erőszakosan elérni Liviát, miután az véget vetett a viszonynak. Mivel a férfi próbálkozásai nem jártak sikerrel, úgy döntött, leleplezi kapcsolatukat Colin Firth előtt egy fotóval...

Colin Firth és Livia Forrás: Northfoto

A vádakat azonban nemrég ejtették. Kiderült, hogy a felek megállapodásra jutottak, amely kizárja a nyilvánosság előtti nyilatkozatot - írja az Express. Nagy megkönnyebbülés lehet ez Liviának, hiszen ő nem akarta a világ elé tárni viszonyának részleteit, és erre végre sikerült rávennie szeretőjét is. A hírek szerint azonban Livia valójában nem csalta meg férjét, hiszen a viszony alatt éppen ideiglenesen külön voltak... Ez azonban még így is tönkreteheti kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.