Foci-vb: Lipcsei Betta szerint ma a Ferencváros csap össze Belgiummal

foci vb 2018 Lipcsei Betta Ferencváros Belgium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes mérkőzésnek nézünk ma elébe Lipcsei Betta szerint. Tegnap felhívta mindenki figyelmét, hogy Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk ma... Izgalmas lesz. 

„Holnap a Ferencváros – Belgium elődöntővel folytatódik a vb" – kezdte Lipcsei Betta a hírek utáni sportösszefoglalót, és ennél nem is kellett többet mondania ahhoz, hogy mindenki felkapja a fejét! Betta azonban nem akadt meg, gördülékenyen sorolta tovább az információkat a nem mindennapi mérkőzésről!

Mint megtudtuk, Szentpéterváron csapnak össze a Fradi játékosai a belgákkal...

Valószínűleg sokan fogják nézni, hiszen éppen a belgák voltak azok, akik a két évvel ezelőtti Eb-n véget vetettek a magyar válogatott dicsőséges menetének. Most a Fradi kezében a lehetőség, hogy ezt megbosszulja, jó tudni... Valójában azonban a franciákkal mérkőznek ma meg a belga válogatott tagjai.

Foci vb: Elképesztő luxusban nyaralnak a kiesett sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-c-ronaldo-ozil-es-neuer-is-gorogorszagban-nyaral-a-vebe-utan.htmlA világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t. TV + Sztárok--Bejelentette az RTL Klub: jön a Való Világ 9http://www.life.hu/sztarok/20180710-bejelentette-az-rtl-klub-jon-a-valo-vilag-9.htmlNagy bejelentést tett az RTL Klub, már biztos, hogy jön a Való Világ című valóságshow 9. szériája. Már várják a jelentkezőket. TV + Sztárok--Baukó Éva nem talál albérletet: ismerőseitől kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180710-bauko-eva-nem-talal-alberletet-ismeroseitol-ker-segitseget.htmlBaukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál vallottak válásukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-ordog-nora-es-nanasi-pal-vallottak-valasukrol.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.TV + Sztárok--Kémiailag kasztrálhatta apja Michael Jacksont - állítja az orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kemiailag-kasztralhatta-apja-michael-jacksont-allitja-az-orvos.htmlAz orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. TV + Sztárok--Törőcsik Mari visszatérhet a színpadra http://www.life.hu/sztarok/20180710-torocsik-mari-visszaterhet-a-szinpadra.htmlTörőcsik Mari hosszan tartó betegeskedés után éppen velemi otthonában pihen, de szeretne újra színpadra állni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.