Meghan Markle melleit teljesen leszorította fekete ruhája: fotó

mell Meghan Markle keresztelő ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle fekete ruhát választott legutóbbi hivatalos megjelenésére, de nem ez a legelőnyösebb ruha, amit valaha felöltött. 

Meghan Markle és a királyi család tagjai teljes díszben figyelték a katonai repülőgépek vonulását a balkonról. Az újdonsült hercegné elegáns, fekete ruhát választott az eseményre, ám ez nem bizonyult a legelőnyösebb döntésnek, persze nem a királyi család szigorú szabályai szerint, csupán a mellei tűntek el benne teljesen. Ugyan eddig is látszott, hogy Meghan Markle nincs éppen megáldva hatalmas keblekkel, de ebben az öltözetben úgy néz ki, mintha egyáltalán nem is lenne melle.

Meghan Markle ruhája nem túl előnyös Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe
Foci vb: Elképesztő luxusban nyaralnak a kiesett sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-c-ronaldo-ozil-es-neuer-is-gorogorszagban-nyaral-a-vebe-utan.htmlA világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t. TV + Sztárok--Bejelentette az RTL Klub: jön a Való Világ 9http://www.life.hu/sztarok/20180710-bejelentette-az-rtl-klub-jon-a-valo-vilag-9.htmlNagy bejelentést tett az RTL Klub, már biztos, hogy jön a Való Világ című valóságshow 9. szériája. Már várják a jelentkezőket. TV + Sztárok--Baukó Éva nem talál albérletet: ismerőseitől kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180710-bauko-eva-nem-talal-alberletet-ismeroseitol-ker-segitseget.htmlBaukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál vallottak válásukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-ordog-nora-es-nanasi-pal-vallottak-valasukrol.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.TV + Sztárok--Kémiailag kasztrálhatta apja Michael Jacksont - állítja az orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kemiailag-kasztralhatta-apja-michael-jacksont-allitja-az-orvos.htmlAz orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. TV + Sztárok--Colin Firth felesége ejtette a korábbi szeretője elleni zaklatási vádakat http://www.life.hu/sztarok/20180710-colin-firth-felesege-ejtette-a-korabbi-szeretoje-elleni-zaklatasi-vadakat.htmlColin Firth és felesége nagyon nehéz időszakon vannak túl, habár a kapcsolatuk nem biztos, hogy túléli ezt a botrányt: kiderült, hogy a színész neje viszonyt folytatott egy férfival, akit később zaklatás miatt fel is jelentett. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.