Sztárpárok legnagyobb esküvői bakijai: Blake Lively ruhája kiégett, John Legend családja elkésett

esküvő baki John Legend Kate Upton Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvője napját mindenki a lehető legtökéletesebbre tervezi, de ez valószínűleg csak a menyasszonyok álmaiban teljesülhet. Valójában sok apróbb baki tarkítja mindenhol a nagy eseményt, ám vannak olyan hatalmas balesetek, amik meghatározzák az egész menyegzőt. Bizony a celebeknél is előfordul, hogy a tökéletes tervezés ellenére, valami nem sikerült: mondjuk, elkésik a menyasszony és a vőlegény, vagy kiég az ara ruhája.

Kate Upton és Justin Verlander

Kate Upton és Justin Verlander Forrás: Getty Images

A színésznő és a baseballjátékos tökéletes olasz esküvőt terveztek, kár, hogy ők nem tudtak rajta részt venni, legalábbis az elején. A nagy napjuk ugyanis egybeesett az amerikai Major League Baseball bajnokság döntőjével. A családjuk így Olaszországban várta őket, miközben olyan SMS-eket küldözgettek nekik, hogy „Csodás az esküvőtök, bárcsak itt lennétek". De szerencsére a videóhívásnak köszönhetően ők is ott lehettek a saját rendezvényükön, és később az esküvőre is sor került.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Az amerikai álompár 2012-ben mondta ki a boldogító igent, de nagyszabású esküvőjük nem zajlott le problémamentesen. Blake Lively ugyanis annyira belefeledkezett vendégük, Florence Welch műsorába, hogy nem vette észre, túl közel áll a pirotechnikai eszközökhöz. A ruháján így lett egy hatalmas égésnyom, de szerencsére férje tudta, hogyan vigasztalja meg a szomorú menyasszonyt. Meggyőzte arról, hogy a kiégett ruhája örökké emlékeztetni fogja arra a különleges pillanatra Florence-szel, és így is lett. Azóta za Blake Lively kedvenc része a ruháján.

Chrissy Teigen és John Legend

Chrissy Teigen és John Legend Forrás: Getty Images

A pár Olaszországban tervezte életük nagy napját, ám az utazás pontosabban az időjárás megkeserítette néhány órára az életüket. Órákkal el kellett tolni a ceremóniát, ugyanis a rossz időjárási körülmények miatt késett John Legend családjának egy része. A pár természetesen úgy döntött, megvárnak mindenkit, így az időben érkezett vendégek 4 órán keresztül csak koktéloztak. Az biztos, hogy legalább a hangulat jó lehetett!

Katherine Heigl és Josh Kelley

Katherine Heigl és Josh Kelley Forrás: Getty Images

Ugyan az ő bakijuk nem éppen az esküvőn történt, de közvetlenül utána. A színésznő és szerelme nagy napjukat követően egyből indultak volna romantikus nászútjukra, csakhogy nem jutottak el. Katherine ugyanis elfelejtette magával vinni az útlevelét, és anélkül ugyebár se ki, se be. Kénytelenek voltak elhalasztani a mézesheteket.

Foci vb: Elképesztő luxusban nyaralnak a kiesett sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-c-ronaldo-ozil-es-neuer-is-gorogorszagban-nyaral-a-vebe-utan.htmlA világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t. TV + Sztárok--Bejelentette az RTL Klub: jön a Való Világ 9http://www.life.hu/sztarok/20180710-bejelentette-az-rtl-klub-jon-a-valo-vilag-9.htmlNagy bejelentést tett az RTL Klub, már biztos, hogy jön a Való Világ című valóságshow 9. szériája. Már várják a jelentkezőket. TV + Sztárok--Baukó Éva nem talál albérletet: ismerőseitől kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180710-bauko-eva-nem-talal-alberletet-ismeroseitol-ker-segitseget.htmlBaukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál vallottak válásukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-ordog-nora-es-nanasi-pal-vallottak-valasukrol.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.TV + Sztárok--Kémiailag kasztrálhatta apja Michael Jacksont - állítja az orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kemiailag-kasztralhatta-apja-michael-jacksont-allitja-az-orvos.htmlAz orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. TV + Sztárok--Colin Firth felesége ejtette a korábbi szeretője elleni zaklatási vádakat http://www.life.hu/sztarok/20180710-colin-firth-felesege-ejtette-a-korabbi-szeretoje-elleni-zaklatasi-vadakat.htmlColin Firth és felesége nagyon nehéz időszakon vannak túl, habár a kapcsolatuk nem biztos, hogy túléli ezt a botrányt: kiderült, hogy a színész neje viszonyt folytatott egy férfival, akit később zaklatás miatt fel is jelentett. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.