Foci vb: Így festett a lelátón a belga király és a királyné

Forrás: Sputnik/Alexander Vilf -
Fülöp belga király Matild belga királyné foci vb 2018 Belgium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp belga király és felesége, az első Belgiumban született belga királyné, Matild élőben nézték a francia-belga meccset a Szentpétervári Stadionban.

Királyok a foci vébén

Mint ismeretes, a brazilverő Belgium búcsúzni kényszerült a foci vébétől, miután 1-0-ra kikapott Franciaországtól az elődöntőben. A válogatott így szombaton a bronzmérkőzésen lép majd pályára.

Fülöp belga király és Matild belga királyné Forrás: Sputnik/Alexander Vilf

Az elődöntőt élőben nézte a belga király, Fülöp és Matild belga királyné is, akik a Francia Köztársaság elnökével, Emmanuel Macronnal és a korábbi belga külügyminiszter, Didier Reynders társaságában drukkoltak csapataiknak:

Matild, Fülöp, Emmanuel Macron és Didier Reynders Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Gokhan Balci

Vilmos herceg is imádja a focit

Nem a belga királyi család az egyetlen, aki érintett a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon. A brit királyi család trónörököse, Vilmos is hatalmas focirajongó.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Vilmos a Jordániai tartózkodása alatt sem maradt le az angolok egyik csoportmérkőzéséről, később pedig a Twitteren üzent országa válogatottjának.

Anglia döntős lehet?

Anglia és Horvátország ma este 20:00-kor csapnak össze a moszkvai Luzsnyiki Stadionban a foci vébé második elődöntőjén. A nyertes csapat a döntőben Franciaoszág ellen lép majd pályára, a vesztes pedig a belgák ellen játszik majd a bronzmérkőzésen.
Foci vb: Ünnepelnek a franciák, Párizs és Marseille lángokbanhttp://www.life.hu/news/20180710-igy-unnepeltek-franciaorszagban-hogy-a-focivebe-dontojebe-jutottak.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság első eldöntőjében a franciák nyertek, az esélyesnek hitt belgák pedig kiestek a tornáról. Didier Deschamps csapata ott van a foci vb döntőjében, ennek pedig természetesen egész Franciaország örül.News--Foci vb: A franciák nyertek, kiestek az esélyesnek hitt belgákhttp://www.life.hu/news/20180710-a-franciak-nyertek-kiestek-az-eselyesnek-hitt-belgak-a-foci-veberol.htmlFranciaország látszólag könnyen legyőzte a brazilverő belgákat, ezzel pedig a legjobb négy csapat közül ők azok, akik elsőként jutottak be a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. Lássuk hát a belga verséget képekben! News--Foci-vb: Lipcsei Betta szerint ma a Ferencváros csap össze Belgiummalhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-focivb-lipcsei-betta-szerint-ma-a-ferencvaros-csap-ossze-belgiummal.htmlÉrdekes mérkőzésnek nézünk ma elébe Lipcsei Betta szerint. Tegnap felhívta mindenki figyelmét, hogy Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk ma... Izgalmas lesz. TV + SztárokOrigoFoci vb: Mindenki imádja a horvát elnökasszonythttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kolinda-grabarkitarovic-horvat-allamfo-ott-volt-a-foci-veben.htmlKolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hatalmas népszerűségre tett szert válogatottja negyeddöntős győzelmének napján. A 50 esztendős elnökasszony élőben nézte, ahogy hazája csapata kiejti az oroszokat, számtalan közvetlen gesztusával pedig rengeteg rajongót szerzett magának. TV + Sztárok--Foci vb: Tojással dobálták a hazatérő brazilokathttp://www.life.hu/news/20180710-a-brazil-valogatottak-tojassal-dobaltak-meg-a-foci-vebe-utan.htmlMint ismeretes, Brazília már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól, miután Belgium 2-1-re legyőzte őket. Nem elég, hogy a válogatottat, azon kívül pedig Neymart is ízekre szedte a világsajtó, még a rajongóik is ellenük fordultak. News--Foci vb: Elképesztő luxusban nyaralnak a kiesett sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-c-ronaldo-ozil-es-neuer-is-gorogorszagban-nyaral-a-vebe-utan.htmlA világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.