Németh Kristóf vélemény videó Szomszédok Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vállalkozó szellemű rajongó minden egyes Szomszédok epizódból kivágott egyetlen másodpercet, majd belesűrítette egyetlen 5 perces videóba. Úgy tűnik, Nemcsák Károlynak, az egykori Vágási Ferinek nem tetszett a kész mű. 

"Nekem nem tetszett" - fejezte ki véleményét Nemcsák Károly a Mokkában. Egy Szomszédok-rajongó ugyanis minden egyes epizódból kivágott egyetlen másodpercet, majd az összeset egy ötperces videóba sűrítette. A videó vírusként terjedt az interneten.

"Nagyon sok jó dolog történik a Szomszédokkal kapcsolatosan, és nagyon sok jó és ötletes videót is láttunk. Nekem ez azért nem tetszett, mert nem nagyon értettem, hogy mire megy ki. Sem humora nem volt számomra, sem nem adta vissza azt a világot, amit a Szomszédok adott. Itt ugráltak a képek és logikai rendszert én magam nem találtam benne. De ez az én hibám valószínű" - mondta Nemcsák Károly.

A műsorban Németh Kristóf is ott ült, aki elmondta: meglepőnek tartja, hogy ennyi év után még mindig mennyi embert lázba hoz a Szomszédok. Generációk gondolnak vissza nosztalgiával a sorozatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.