Andor Éva fürdőruhában mutatta meg alakját

Forrás: Polyák Attila - Origo -
alak barátság utazás bikini nyaralás csinos Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátságról mesélt Andor Éva, aki azt is elárulta, hogyan segített neki barátnője abban, hogy megtalálja a nyugalmat. A Tények híradósa az interjú közben bikiniben is megmutatta csinos alakját. 

A hot! magazinnak adott interjút Andor Éva, a Tények híradósa, aki arról mesélt, hogy nemcsak a gyermekkori barátságok lehetnek erősek.

"A pasijaink gyerekkori barátok így ismertük meg egymást hat évvel ezelőtt" - mesélte Andor Éva a lapnak. Barátnője, Kori táncművész, ő segített a híradósnak abban, hogy megtalálja a nyugalmat.

Kori ugyanis jógaórákat tart, ahol Éva megtanulta, hogyan érezze jobban magát a bőrében.

"Szükségem volt egy olyan elfoglaltságra az életemben, amikor csak magamra figyelhetek. Ezt jelentette a jóga. Imádom a munkámat, de ha nem figyelnék, könnyen kimerítene, nem is beszélve a civilizációs idegbajokról, amik nap mint nap érnek, például közlekedés közben" - nyilatkozta a híradós.

A két barátnő és párjaik a vakációt is négyesben tervezik idén. Az interjúhoz készült fotózáson Andor Éva bikiniben is megmutatta, büszke lehet alakjára.

Andor Éva fürdőruhában barátnőjével Forrás: Hot! magazin

Hajdú Péter és Gelencsér Timi összemelegedtek a Balaton Soundon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hajdu-peter-es-gelencser-timi-osszemelegedtek-a-balaton-soundon.htmlHajdú Péter is ott volt természetesen a Balaton Soundon, szórakozásához megfelelő társat is talált: nagyon összemelegedett Gelencsér Timi egykori szépségkirálynővel. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián titoktartási szerződést írtak aláhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hodi-pamela-es-berki-krisztian-titoktartasi-szerzodest-irtak-ala.htmlHivatalosan is lezárult Berki Krisztián és Hódi Pamela között a gyermekelhelyezési per. A szigorú láthatási szabályok mellett egy titoktartási szerződést is aláírt az egykori pár. TV + Sztárok--Már nem titok, kivel tölti idejét Amerikában Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-mar-nem-titok-kivel-tolti-idejet-amerikaban-hosszu-katinka.htmlA rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. TV + Sztárok--Várkonyi András még nem dolgozta fel lánya haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-varkonyi-andras-meg-nem-dolgozta-fel-lanya-halalat.htmlVárkonyi András lánya májusban hunyt el hosszú betegség után, a színész azonban még nem tudta feldolgozni gyermeke halálát. Dolgozik, mert az eltereli a figyelmét, de közben kérdéseket tesz fel magának, hogy vajon mindent megtett-e. TV + SztárokOrigoCameron Diaz és Benji Madden üvöltöztek egymással a nyaralásukonhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-cameron-diaz-es-benji-madden-uvoltoztek-egymassal-a-nyaralasukon.htmlCameron Diaz és Benji Madden kapcsolata nem fenékig tejfel, a feszültségeket pedig a firenzei nyaralásukon sem tudták félretenni. Mindenki szeme láttára üvöltöztek egymással. TV + Sztárok--A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva egy boltban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20180712-a-neoton-egykori-enekesnoje-pal-eva-egy-boltban-fog-dolgozni.htmlA Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még az is lehet, hogy elveszíti otthonát. Reményt ad azonban az, hogy végre munkát talált, habár nem egészen olyat, amilyet szeretett volna: egy közértben fog dolgozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.