Cameron Diaz és Benji Madden üvöltöztek egymással a nyaralásukon

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ngre Rolo -
Benji Madden Cameron Diaz nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz és Benji Madden kapcsolata nem fenékig tejfel, a feszültségeket pedig a firenzei nyaralásukon sem tudták félretenni. Mindenki szeme láttára üvöltöztek egymással.

Cameron Diaz és Benji Madden Firenzében szerették volna kipihenni a fáradalmakat, valamint kicsit újra egymásra találni, de ez nem igazán sikerült. Annyira összevesztek ugyanis, hogy a végén nyilvánosan üvöltöztek egymással. Az egész egy romantikusnak szánt vacsorával kezdődött, amely végül nem olyan lett, amilyenre Cameron Diaz tervezte, Benji ugyanis meghívott egy baráti házaspárt.

Cameron és Benji nyaralása nem volt felhőtlen Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ngre Rolo

Cameron agya teljesen eldurrant, hiszen ő a kapcsolatukat akarta volna rendbetenni, nem pedig jópofizni. Tetézte a dolgokat, hogy a házaspárnak gyermeke is volt. A színésznő úgy érezte, az ő tökéletes boldogságuk sok most neki, ezért faképnél hagyta őket. A parkban Diaz és férje üvöltöztek egymással, csúnya szavak hangzottak el és bizony könny is folyt. A színésznő a szállodában minden cuccát összepakolta és a hallban várakozott az OK! Magazin szerint, de végül mégis visszament férjéhez.

A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva egy boltban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20180712-a-neoton-egykori-enekesnoje-pal-eva-egy-boltban-fog-dolgozni.htmlA Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még az is lehet, hogy elveszíti otthonát. Reményt ad azonban az, hogy végre munkát talált, habár nem egészen olyat, amilyet szeretett volna: egy közértben fog dolgozni. TV + Sztárok--Pirner Alma meztelenül, ágyban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-pirner-alma-meztelenul-agyban-pozolt-foto.htmlPirner Alma gyerek után is büszke testére, és szívesen meg is mutatja feszes alakját. Ezúttal ágyból, meztelenül üzent követőinek.TV + SztárokOrigoVV Aurelio ügyéről ősszel dönt az ügyészség: egy férfi fegyveres elrablásával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-vv-aurelio-ugyerol-osszel-dont-az-ugyeszseg-egy-ferfi-fegyveres-elrablasaval-vadoljak.htmlMint azt a Life.hu is megírta, VV Aurelio többedmagával állítólag fegyverrel rabolt el egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Az ügyészség ősszel dönt, akár börtönbe is meget az egykori VV győztes. TV + SztárokOrigoÉNB Koholák Alexa hamarosan férjhez megy: spirituális esküvőjük leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-enb-alexa-hamarosan-ferjhez-megy-spiritualis-eskuvojuk-lesz.htmlÉNB Alexa egy 26 évvel idősebb férfit szeret, akivel hamarosan össze is házasodnak ott, ahol szerelme egykor már kimondta az igent elhunyt feleségének.TV + Sztárok--Tolvai Reni szexi felsőben villantott mély dekoltázsthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-tolvai-reni-szexi-felsoben-villantott-mely-dekoltazst.htmlTolvai Reni rajongói bizonyára nemcsak az énekesnő hangját imádják, hanem szexi idomait is. Most is megmutatta, hogy büszke lehet alakjára, szexi dekoltázst villantott. TV + Sztárok--Egy baki utóélete: Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.