Már nem titok, kivel tölti idejét Amerikában Hosszú Katinka

házasság Malibu válás Dudás Dániel USA Amerika Hosszú Katinka barátok Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. 

Ahogy korábban már mi is megírtuk, Hosszú Katinka egyre szexibb, a mosoly pedig szinte állandó jellemzőjévé vált, amióta Amerikában tartózkodik. Szárnyra kaptak a találgatások, hogy vajon ki készítheti a képeket az úszónőről, vagyis, hogy ki a titokzatos partner, akivel utazott.

Ez a hely szépnek éppen gyönyörű :) This place is more than pretty #beachlife #sundayfun #beachday #swimming #ironlady #hwapo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A Bors információi szerint Hosszú korábbi egyetemi csoporttársaihoz utazott, akikkel együtt is edz. Az Iron Lady ugyanis a Los Angeles-i dél-kaliforniai egyetemen végzett pszichológia szakon, és nemcsak együtt edz a barátokkal, hanem - a lap úgy tujda - náluk is lakik.

Korábban Katinka edző-férje, Shane Tusup azt állította, hogy Hosszú Katinka Dudás Dániellel csalta meg őt. A Bors megkereste a férfi volt barátnőjét is, hogy megkérdezzék, Katinka volt-e az oka szakításuknak. Ám a kérdésre nem kívánt válaszolni.

Várkonyi András még nem dolgozta fel lánya haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-varkonyi-andras-meg-nem-dolgozta-fel-lanya-halalat.htmlVárkonyi András lánya májusban hunyt el hosszú betegség után, a színész azonban még nem tudta feldolgozni gyermeke halálát. Dolgozik, mert az eltereli a figyelmét, de közben kérdéseket tesz fel magának, hogy vajon mindent megtett-e. TV + SztárokOrigoCameron Diaz és Benji Madden üvöltöztek egymással a nyaralásukonhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-cameron-diaz-es-benji-madden-uvoltoztek-egymassal-a-nyaralasukon.htmlCameron Diaz és Benji Madden kapcsolata nem fenékig tejfel, a feszültségeket pedig a firenzei nyaralásukon sem tudták félretenni. Mindenki szeme láttára üvöltöztek egymással. TV + Sztárok--A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva egy boltban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20180712-a-neoton-egykori-enekesnoje-pal-eva-egy-boltban-fog-dolgozni.htmlA Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még az is lehet, hogy elveszíti otthonát. Reményt ad azonban az, hogy végre munkát talált, habár nem egészen olyat, amilyet szeretett volna: egy közértben fog dolgozni. TV + Sztárok--Pirner Alma meztelenül, ágyban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-pirner-alma-meztelenul-agyban-pozolt-foto.htmlPirner Alma gyerek után is büszke testére, és szívesen meg is mutatja feszes alakját. Ezúttal ágyból, meztelenül üzent követőinek.TV + SztárokOrigoVV Aurelio ügyéről ősszel dönt az ügyészség: egy férfi fegyveres elrablásával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-vv-aurelio-ugyerol-osszel-dont-az-ugyeszseg-egy-ferfi-fegyveres-elrablasaval-vadoljak.htmlMint azt a Life.hu is megírta, VV Aurelio többedmagával állítólag fegyverrel rabolt el egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Az ügyészség ősszel dönt, akár börtönbe is meget az egykori VV győztes. TV + SztárokOrigoÉNB Koholák Alexa hamarosan férjhez megy: spirituális esküvőjük leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-enb-alexa-hamarosan-ferjhez-megy-spiritualis-eskuvojuk-lesz.htmlÉNB Alexa egy 26 évvel idősebb férfit szeret, akivel hamarosan össze is házasodnak ott, ahol szerelme egykor már kimondta az igent elhunyt feleségének.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.