Munkaterápiával próbálta feldolgozni édesanyja elvesztését Majka

Fotó: Mudra László - Origo -
gyász Majka munka Majka édesanyja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka édesanyja hosszú betegség után távozott az élők sorából, a rappert természetesen nagyon megviselte a veszteség. Ennek ellenére egyetlen koncertjét sem mondta le.

Majka édesanyja 19 éven át küzdött a rákkal, de május végén távozott az élők sorából. A rapper szerint megváltás volt neki a halál, hiszen nagyon sokat szenvedett. Mindössze 5 olyan éve volt, amikor tünetmentes volt, nem csoda, hogy nem tudott már tovább küzdeni. A rappert ugyan rendkívül megviselte a tragédia, nem vonult vissza.

Majka munkaterápiával dolgozza fel a gyászt Fotó: Mudra László - Origo

Egyetlen koncertjét sem mondta le, munkaterápiával próbálja feldolgozni a hatalmas veszteséget – írja a Hot! Magazin. A fesztiválszezon bőven ellátja fellépésekkel a zenészt, szinte egy szabad perce sincs, és ha minden igaz, hamarosan Máltára utazik, hogy leforgassák a TV2 új, izgalmas valóságshow-ját, melyben sztárok próbálják majd legyőzni fizikai és mentális korlátaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.