Törőcsik Mari lányára bízta a gyászszertartása részleteit

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gyászszertartás halál Tisza Törőcsik Mari hamvasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt tervezi, hogy visszatér a színpadra a hosszú lábadozás után Törőcsik Mari, ám 2016-ban megjelent könyvében arról is beszámolt, hogy felkészült a halálra. Végrendelkezett arról, hogyan helyezzék végső nyugalomra. 

Hosszú betegség után újra tele van tervekkel az ország legtöbbet díjazott színésznője, Törőcsik Mari, aki január óta velemi otthonában lábadozik. Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla: orvosai utasítására szeptemberig otthon kell maradnia, ám azt tervezi hogy ősszel visszatér a Nemzeti Színházba.

A hot! magazin, most felelevenítette azt, amelyet a 2016-ban megjelent könyvében írt a Szenes Iván-életműdíjjal is kitüntetett színésznő, aki már a legrosszabbra is felkészült: "Végrendelkezek, ember! Xavér lejön nekem orgonálni, és egy pélyi elemista, negyedikes-ötödikes kisdiák felolvas egy Pilinszky-verset.Terézre bízok mindent. A lányomban megbízom.Beszentelik a hamvaimat, aztán a Tiszába szórnak" - idézi a könyv szövegét a lap.

Törőcsik Marinak tervei vannak Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Az az én folyóm. Ott már csak Teréz és a párja lesz a csónakban. Aztán, ahogy egy barátom, doktor Szongoth Mariann mondta, a Fekete-tengerben fogunk találkozni. Maár Gyula meg én" - utalt férjére Törőcsik Mari, őt ugyanis a Sugovicába szórták Bajánál.

A lap azt is kiderítette, hogy a törvény szerint szabályellenes a temetőn kívül szélnek ereszteni a hamvakat, előzetes bejelentés és engedély szükséges hozzá. A családtagoknak nyilatkozniuk kell a végső nyughelyről, ám ezt a legtöbb esetben nem ellenőrzik.

Már nem titok, kivel tölti idejét Amerikában Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-mar-nem-titok-kivel-tolti-idejet-amerikaban-hosszu-katinka.htmlA rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. TV + Sztárok--Várkonyi András még nem dolgozta fel lánya haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-varkonyi-andras-meg-nem-dolgozta-fel-lanya-halalat.htmlVárkonyi András lánya májusban hunyt el hosszú betegség után, a színész azonban még nem tudta feldolgozni gyermeke halálát. Dolgozik, mert az eltereli a figyelmét, de közben kérdéseket tesz fel magának, hogy vajon mindent megtett-e. TV + SztárokOrigoCameron Diaz és Benji Madden üvöltöztek egymással a nyaralásukonhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-cameron-diaz-es-benji-madden-uvoltoztek-egymassal-a-nyaralasukon.htmlCameron Diaz és Benji Madden kapcsolata nem fenékig tejfel, a feszültségeket pedig a firenzei nyaralásukon sem tudták félretenni. Mindenki szeme láttára üvöltöztek egymással. TV + Sztárok--A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva egy boltban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20180712-a-neoton-egykori-enekesnoje-pal-eva-egy-boltban-fog-dolgozni.htmlA Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még az is lehet, hogy elveszíti otthonát. Reményt ad azonban az, hogy végre munkát talált, habár nem egészen olyat, amilyet szeretett volna: egy közértben fog dolgozni. TV + Sztárok--Pirner Alma meztelenül, ágyban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-pirner-alma-meztelenul-agyban-pozolt-foto.htmlPirner Alma gyerek után is büszke testére, és szívesen meg is mutatja feszes alakját. Ezúttal ágyból, meztelenül üzent követőinek.TV + SztárokOrigoVV Aurelio ügyéről ősszel dönt az ügyészség: egy férfi fegyveres elrablásával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-vv-aurelio-ugyerol-osszel-dont-az-ugyeszseg-egy-ferfi-fegyveres-elrablasaval-vadoljak.htmlMint azt a Life.hu is megírta, VV Aurelio többedmagával állítólag fegyverrel rabolt el egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Az ügyészség ősszel dönt, akár börtönbe is meget az egykori VV győztes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.