Nem engedték be a börtönbe Alekoszt, most bűncselekményre készül

Forrás: TV2 -
úszás Duna börtön bűncselekmény Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napra szeretett volna börtönbe vonulni Alekosz, ám a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben közölték vele: ehhez vagy ott kell dolgoznia vagy bűncselekményt kell elkövetnie. A valóságshow-celeb most az utóbbira készül. 

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla: két napra börtönbe akart vonulni Alekosz, ám úgy tűnik, nem tájékozódott megfelelően, terve ugyanis nem sikerült.

Facebook-bejegyésében közölte a hírt: vagy be kell állni a BVOP állományába, vagy bűncselekményt kell elkövetnie. Utóbbira készült, azt is elárulta, milyen veszélyes dolgot talált ki.

"Egyenesen Tökölről jövök! Nem engedtek be.

A fogadtatás, rangos volt. Szó szerint! A tisztek kedvesen, de határozottan közölték; két megoldás van. Vagy beállok közéjük és úgy kerülhetek be, vagy bűncselekmény okán. Adást vettem! Megköszöntem és távoztam. Pedig teljes fölszereléssel készültem! Volt nálam papucs, vécépapír, fogkefe, egy váltás alsónemű, atléta, zokni, lézer.

Büntetőjogi felelősségem teljes tudatában kijelentem, a Tököli Országos Büntetésvégrehajtási Intézetbe 48 órára való bekerülésem érdekében, átúszom a Dunát. A parlamentnél megyek be! Ha a számításaim pontosak, a sodrást is figyelembe véve, akkor Érd-Ófalunál jövök majd ki. Segítségemre egy búvárszemüveg, egy pipa és egy pár békatalp lesz. Vízbeereszkedésem pontos időpontját hamarosan közlöm." - írta Facebook bejegyzésében Alekosz, a Való Világ egykori szereplője.

Balázs Klári elárulta, mi a még mindig lángoló szerelmük titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180713-balazs-klari-elarulta-mi-a-meg-mindig-langolo-szerelmuk-titka.htmlBalázs Klári és Korda György évtizedek óta együtt vannak, és még most is szeretik egymást. Nem csak egymás mellett élnek, hanem még mindig egy párként. Klárika elárulta, mi a titkuk. TV + Sztárok--Kelemen Annát megkérdezték, volt-e fenékplasztikájahttp://www.life.hu/sztarok/20180713-kelemen-annat-megkerdeztek-volte-fenekplasztikeja.htmlIgencsak megváltozott az utóbbi időben Kelemen Anna külseje, most pedig azt is elárulta, mennyi plasztikai beavatkozást tervez még testén. Sőt, arról is beszélt, vajon volt-e fenékpalsztikája. TV + Sztárok--Szabó Zsófi mostantól havonta csak egyszer mutatja meg kisfiát, Mendelthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-szabo-zsofi-mostantol-havonta-csak-egyszer-mutatja-meg-kisfiat-mendelt.htmlSzabó Zsófi úgy határozott, hogy kevesebb képet oszt meg hét hónapos kisfiáról, Mendelről. Közösségi oldalán írta le, hogy miért döntött így.TV + SztárokMarian Cozma családja nem tudja feldolgozni fiuk elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-marian-cozma-csaladja-nem-tudja-feldolgozni-fiuk-elveszteset.htmlKilenc évvel ezelőtt szúrták le egy szórakozóhelyen a Veszprém tehetséges kézilabdázóját, Marian Cozmát. Az eltelt idő azonban nem enyhítette a család fájdalmát, mindannyian belerokkantak a veszteségbe.TV + Sztárok--Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartakhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-tuzoltok-loptak-el-a-szulok-telefonjait-a-strandon-figyelmeztetni-akartak.htmlSvéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. TV + SztárokOrigoVV Kinga várandós: bármikor megszülethet http://www.life.hu/sztarok/20180713-vv-kinga-varandos-barmikor-megszulethet.htmlA ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Kinga bármikor megszülhet: mindenórás terhes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.