Összeveszett feleségével Boris Becker, kihívták a rendőröket

Forrás: Getty Images for Laureus/2018 Getty Images/Stuart C. Wilson -
vita házasság válás rendőrség Lily Becker Boris Becker veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihívták a rendőröket Boris Becker házához, mert összeveszett feleségével Lily-vel, akivel nemrégiben bejelentették, hogy elválnak. 

Boris Becker és felesége, Lily májusban jelentették be, hogy elválnak, most pedig úgy összevesztek, hogy ki kellett hívni a rendőröket.

A The Sun cikke szerint senkit sem tartóztattak le, amikor szerdán kimentek a háromszoros Wimbledon-győztes sportoló 5 millió fontot, azaz majdnem 2 milliárd forintot érő házához. Ám úgy tudják, hogy másnap is visszatértek a rendőrök, nem sokkal később pedig Boris Beckert látták távozni otthonából egy táskával.

A párnak van egy közös gyermeke is, Amadeus.

Úgy tűnik, hangos Boris és Lily Becker válása Forrás: Getty Images for Laureus/2018 Getty Images/Stuart C. Wilson
Kelemen Annát megkérdezték, volt-e fenékplasztikájahttp://www.life.hu/sztarok/20180713-kelemen-annat-megkerdeztek-volte-fenekplasztikeja.htmlIgencsak megváltozott az utóbbi időben Kelemen Anna külseje, most pedig azt is elárulta, mennyi plasztikai beavatkozást tervez még testén. Sőt, arról is beszélt, vajon volt-e fenékpalsztikája. TV + Sztárok--Szabó Zsófi mostantól havonta csak egyszer mutatja meg kisfiát, Mendelthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-szabo-zsofi-mostantol-havonta-csak-egyszer-mutatja-meg-kisfiat-mendelt.htmlSzabó Zsófi úgy határozott, hogy kevesebb képet oszt meg hét hónapos kisfiáról, Mendelről. Közösségi oldalán írta le, hogy miért döntött így.TV + SztárokMarian Cozma családja nem tudja feldolgozni fiuk elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-marian-cozma-csaladja-nem-tudja-feldolgozni-fiuk-elveszteset.htmlKilenc évvel ezelőtt szúrták le egy szórakozóhelyen a Veszprém tehetséges kézilabdázóját, Marian Cozmát. Az eltelt idő azonban nem enyhítette a család fájdalmát, mindannyian belerokkantak a veszteségbe.TV + Sztárok--Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartakhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-tuzoltok-loptak-el-a-szulok-telefonjait-a-strandon-figyelmeztetni-akartak.htmlSvéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. TV + SztárokOrigoVV Kinga várandós: bármikor megszülethet http://www.life.hu/sztarok/20180713-vv-kinga-varandos-barmikor-megszulethet.htmlA ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Kinga bármikor megszülhet: mindenórás terhes. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott Budapesttől Will Smith: döbbbenetes felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-igy-bucsuzott-budapesttol-will-smith-dobbbenetes-felvetel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Will Smith azt a videót, amiben a Lánchíd tetjére mászik fel. Az biztos, hogy a búcsú különleges módját választotta a hollywoodi színész.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.