VV Kinga várandós: bármikor megszülethet

Forrás: Instagram/Kutai Kinga -
baba kisfiú várandós terhes VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Kinga bármikor megszülhet: mindenórás terhes. 

Bármelyik pillanatban megszülhet VV Kinga, akit a ValóVilág ötödik szériájában ismerhettek meg a nézők. A kismama nagyon várjam ár, hogy kezében tarthassa gyermekét, de azért tart is egy kicsit a szülsétől, mivel nagy a baba. Korábban éppen ezért császárral szeretett volna szülni, de orvosa lebeszélte róla.

VV Kinga nemsokára kezében tarthatja kisfiát Forrás: Instagram/Kutai Kinga

mindenáron szerettem volna császárral életet adni neki, de az orvos nem tanácsolta.

Blikknek

Bedurvult Angelina Jolie: a gyerekek már nem szólíthatják apának Brad Pittethttp://www.life.hu/csalad/20180713-bedurvult-angelina-jolie-a-gyerekek-mar-nem-szolithatjak-apanak-brad-pittet.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt válása még mindig nem fejeződött be, úgy tűnik, a gyerekelhelyezési pernek sosem lesz vége. A német OK! magazin cikke szerint a helyzet pattanásig feszült a két színész között.Család--Foci vb: Így ünnepelték a győzelmet a horvát sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20180712-vida-perisic-es-strinic-gyermekei-az-angolhorvat-meccs-utan.htmlHorvátország 2-1-re győzte le Angliát, Mandzukic 110. percben lőtt gólja ugyanis eldöntötte a találkozót. A meccs utáni örömmámorról már összegyűjtöttük a legjobb fotókat, de a legcukibb pillanatok számunkra egyértelműen azok voltak, amikor Perisic, Vida és Strinic gyermekei bent futkároztak a Luzsnyiki Stadion gyepén. Család--Voksán Virág elárulta gyermeke neméthttp://www.life.hu/csalad/20180712-voksan-virag-elarulta-gyermeke-nemet.htmlVoksán Virág nagyban készül az anyaságra, és most, hogy már biztosan tudják a baba nemét, a ruhákat is elkezdhetik nézegetni. CsaládOrigoPintácsi Viki harmadszor is válik: ő lépett ki a házasságbólhttp://www.life.hu/csalad/20180712-pintacsi-viki-harmadszor-is-valik-o-lepett-ki-a-hazassagbol.htmlPintácsi Viki megint új életet kezdett, immár harmadszor válik. Szandi testvére azt mondja, képtelen igazi érzelmek nélkül benne lenni egy kapcsolatban, és férjével mára már a jó barátságon kívül nem maradt köztük más. Ezért döntött Viki a válás mellett. Család--A horrorfilmek legfélelmetesebb szereplői: a játékbabák (18+)http://www.life.hu/csalad/20180710-a-horror-filmek-legfelelmetesebb-szereploi-a-jatekbabak.htmlA játékok arra hivatottak, hogy kedves emlékekkel, vidám percekkel ajándékozzák meg a gyermekeket. Így nem is lepődhetünk meg azon, hogy a horrorműfaj ráugrott erre a témára. Nagyon félelmetes tud lenni, amikor valami olyan kezdi el irtani a családtagokat, amire alapvetően jóérzéssel gondolunk, sőt, sok ideig nem is gyanakodunk. Ismerd meg az 5 legparább horror filmet, melyben egy játék végzi a piszkos munkát. CsaládOrigoA szakértő elárulta, hogyan takaríthatjuk meg a legtöbb pénzthttp://www.life.hu/csalad/20180711-a-szakerto-elarulta-hogyan-takarithatjuk-meg-a-legtobb-penzt.htmlAz étkezésen, az utazáson, de még a gyermekprogramokon is rengeteget lehet spórolni, ha megfogadunk néhány hasznos tanácsot. Fa Kinga családi pénzügyi szakértő elárulta a takarékoskodás legjobb módját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.