Dobó Kata bikiniben, a Balaton közepén tanulja a szövegét: fotó

Dobó Kata tanulás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata bármit csinál, szexisen teszi. Ezúttal a Balaton közepén tanulja a szövegét jövö hétre és mindezt fürdőruhában.

Dobó Katának a Balaton partján vannak előadásai, így minden időt kihasznál, hogy egy kicsit napozhasson. Két színház között a tó közepén tanulja szövegét a Korhatáros szerelem forgatására a szexi színésznő, aki mélyen dekoltált fürdőruhában mutatta meg, milyen dögös.

Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági megmutatta nedves popsiját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-pumped-gabo-exe-sebestyen-agi-megmutatta-nedves-popsijat-foto.htmlPumped Gabo exe, Sebestyén Ági ezúttal sem fogta vissza magát. TV + SztárokOrigoBikiniben fotózta magát a néhány hónapja szült Czippán Anett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-bikiniben-fotozta-magat-a-nehany-honapja-szult-czippan-anett-foto.htmlTombol a nyár, a sztárok is pihennek. Czippán Anett családjával Szardínián nyaral.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEpres Panni, modell megmutatta smink nélküli arcát: 42 évesen is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-epres-panni-modell-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-42-evesen-is-gyonyoru.htmlEpres Panni az ország legismertebb modelljei között szerepel. Két gyerek édesanyjaként és túl a negyvenen is elképesztő formában van.TV + Sztárok--Vasvári Vivien, alias Luxus Vivi lánybúcsúja is a fényűzésről szólthttp://www.life.hu/sztarok/20180714-vasvari-vivien-alias-luxus-vivi-lanybucsuja-is-a-fenyuzesrol-szolt.htmlJövő héten férjhez megy kisfia édesapjához Luxus Vivi, aki balatoni hosszúhétvégével búcsúztatta lányságát.TV + Sztárok--Elmondta a véleményét Will Smith a Lánchídon készült videórólhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-elmondta-a-velemenyet-will-smith-a-lanchidon-keszult-videorol.htmlTöbb hetet töltött Budapesten Will Smith, búcsúzásképp pedig egy videót forgatott a Lánchíd tetején, amihez nem kért engedélyt. Most megszólalt ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Bíró Ica az életben maradásért küzd: a kilakoltatás fenyegetihttp://www.life.hu/sztarok/20180713-biro-ica-az-eletben-maradasert-kuzd-a-kilakoltatas-fenyegeti.htmlHabár már elmúlt 60 éves, de még mindig kirobbanó formában van Bíró Ica. Nemrég posztolt közösségi oldalára egy fotót, amelyiken lenge öltözékben látható, ezzel is azt üzenve, hogy a kor nem mérvadó. A metál lady arról is kendőzetlenül beszélt a Mokka stúdiójában, hogy az utóbbi időben minden nap meg kell küzdenie az ˝életben maradásért˝, ugyanis ő is a devizakárosultak népes táborának tagja...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.