Elmondta a véleményét Will Smith a Lánchídon készült videóról

vélemény videó foci-vb Budapest Will Smith tánc Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hetet töltött Budapesten Will Smith, búcsúzásképp pedig egy videót forgatott a Lánchíd tetején, amihez nem kért engedélyt. Most megszólalt ezzel kapcsolatban. 

Will Smith a Lánchíd tetején táncolt, ezzel a videóval búcsúzott Budapesttől, hiszen több hétig forgatott a magyar fővárosban. Ahogyan mi is megírtuk: kiderült, nem kért engedélyt a forgatáshoz, így pedig meglehetősen veszélyes volt a mutatvány.

Most sajtótájékoztatót tartottak a foci-vb hivatalos videóklipjének szereplői, akik között a színész is ott volt. A klipet szintén Budapesten forgatták. A sajtótájékoztatón az ATV is ott volt. Megírták, hogy a kérdésekre válaszolta Will Smith elmondta: minden pillanatát élvezte annak a 6 hétnek, amit a magyar fővárosban töltött.

"Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban" - mondta a világsztár a videóról.

Ha még nem láttad a videót, íme:

Julia Roberts megmutatta első szelfijét az Instagramon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-julia-roberts-megmutatta-elso-szelfijet-az-instagramon-foto.htmlJulia Roberts ritkán tölt fel fotót közösségi oldalaira, szelfit pedig eddig még sosem láttunk tőle, egészen mostanáig.TV + Sztárok--Így néz ki ma az Anti Fitness Club egykori két festett tagja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-igy-nez-ki-ma-az-anti-fitness-club-egykori-ket-festett-tagja-foto.htmlAz Anti Fitness Club néhány évvel ezelőtt felkavarta az állóvizet a magyar zenei piacon. A magukat festő fiatal zenészek egycsapásra a tinilányok bálványaivá váltak. A csapat azóta feloszlott, mindenki máshol folytatta karrierjét.TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki a hírnév előtt Messi, Ronaldo és Neymar - sztárfocisták anno és mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180714-igy-nezett-ki-a-hirnev-elott-messi-ronaldo-es-neymar-sztarfocistak-anno-es-most.htmlKi gondolná, hogy a világ legsármosabb focistái a hírnév előtt egyenesen rondák voltak? Pedig így van! Mutatjuk! TV + SztárokOrigoA Neoton egykori énekesnője, Pál Éva elmondta, mennyit fog keresni bolti eladókénthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-a-neoton-egykori-enekesnoje-pal-eva-elmondta-mennyit-fog-keresni-bolti-eladokent.htmlAz egykori Neotonos régi tanítványánál vállalt állást, a csepeli piacon. A Mokkában megmutatta munkahelyét, és azt is elárulta, teljesen lemondott-e a visszatéréstől.TV + Sztárok--Nem engedték be a börtönbe Alekoszt, most bűncselekményre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-nem-engedtek-be-a-bortonbe-alekoszt-most-buncselekmenyre-keszul.htmlKét napra szeretett volna börtönbe vonulni Alekosz, ám a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben közölték vele: ehhez vagy ott kell dolgoznia vagy bűncselekményt kell elkövetnie. A valóságshow-celeb most az utóbbira készül. TV + SztárokOrigoA melleit mutogatta egy nő David Beckhamnek a nyílt utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-a-melleit-mutogatta-egy-no-david-beckhamnek-a-nyilt-utcan.htmlÚgy tűnik, egy igazi rajongóval akadt dolga David Beckhamnek: egy ismeretlen nő a pucér melleit mutogatta neki a nyílt utcán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.