Korda György ettől a kommenttől borult ki: a halálával riogatták

Forrás: Youtube -
Korda György Balázs Klári komment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári karrierje évtizedek óta töretlenül ível felfelé. A sztárpárt mindenki szereti, éppen ezért esik nekik rosszul, ha rosszindulatú kommentekbe botlanak, bár általában nem szokták őket olvasni.

Korda György kiakadt egy komment miatt. Bár általában nem olvasnak hozzászólásokat, ebbe belefutottak és az énekes nagyon kiakadt.

Korda György Forrás: Youtube

"Az egyik internetes felületen írtak egy cikket 2018 Korda György éve címmel. Erre az egyik kommentelő azt írta alá: 2018 a Korda halálának az éve. Engem senki ne temessen! Életem 80 éve alatt csak ezen az egy hozzászóláson borultam ki. Nagyon rosszindulatú, amit nem értek, hiszen mindig a legnagyobb szeretettel és alázattal álltunk az emberek felé. Mi még szerencsésebbek vagyunk a Klárikámmal, hiszen a közösségi oldalainkon 80 százalékban pozitív megjegyzéseket kapunk, sokaknál ez pont fordítva van" - mesélte a Borsnak Korda György, aki hamarosan betölti 80. életévét.

Nacsa Olivér képet osztott meg gyönyörű kedvesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-nacsa-oliver-kepet-osztott-meg-gyonyoru-kedveserol.htmlOlaszországban nyaral Nacsa Olivér és kedvese, akiről most fotót is megosztott közösségi oldalán. Látható: gyönyörű nő az előadóművész kedvese. TV + Sztárok--Vastag Csaba énekes bővíti családját, felkészült ráhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-vastag-csaba-enekes-boviti-csaladjat-felkeszult-ra.htmlÚgy érzi az énekes, Vartag Csaba, készen arra, hogy még egy taggal bővüljön családja. Kutyát szeretne örökbe fogadni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoRubint Réka méregdrága autót kapott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-rubint-reka-meregdraga-autot-kapott-foto.htmlRubint Réka hatalmas ajándékot kapott: remegő lábakkal és könnyekkel teli szemekkel vette át a csodajárgányát.TV + SztárokOrigoKoroknyai Virág, Miss World Hungary 2017 megmutatta, kivel osztja meg ágyát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-koroknyai-virag-miss-world-hungary-2017-megmutatta-kivel-osztja-meg-agyat-foto.htmlKoroknyai Virág megmutatta, kivel osztja meg ágyát. Uraim, nem kell aggódni, négylábú kedvencével tölti az éjszakát 2017 szépségkirálynője. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy néz ki ma az Anti Fitness Club egykori két festett tagja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-igy-nez-ki-ma-az-anti-fitness-club-egykori-ket-festett-tagja-foto.htmlAz Anti Fitness Club néhány évvel ezelőtt felkavarta az állóvizet a magyar zenei piacon. A magukat festő fiatal zenészek egycsapásra a tinilányok bálványaivá váltak. A csapat azóta feloszlott, mindenki máshol folytatta karrierjét. TV + SztárokOrigoNem engedték be a börtönbe Alekoszt, most bűncselekményre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-nem-engedtek-be-a-bortonbe-alekoszt-most-buncselekmenyre-keszul.htmlKét napra szeretett volna börtönbe vonulni Alekosz, ám a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben közölték vele: ehhez vagy ott kell dolgoznia vagy bűncselekményt kell elkövetnie. A valóságshow-celeb most az utóbbira készül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.