Rubint Réka ajándék autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka hatalmas ajándékot kapott: remegő lábakkal és könnyekkel teli szemekkel vette át a csodajárgányát.

Nemrég ünnepelte 40. születésnapját Rubint Réka, akit ebből az alkalomból egy elképesztően szép és drága autóval lepett meg az a márkaképviselet, aminek évek óta ő az arca.

Réka meghatódottan vette át álomautója kulcsát, amiről természetesen fotót is készített.

Elmondta a véleményét Will Smith a Lánchídon készült videórólhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-elmondta-a-velemenyet-will-smith-a-lanchidon-keszult-videorol.htmlTöbb hetet töltött Budapesten Will Smith, búcsúzásképp pedig egy videót forgatott a Lánchíd tetején, amihez nem kért engedélyt. Most megszólalt ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Julia Roberts megmutatta első szelfijét az Instagramon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-julia-roberts-megmutatta-elso-szelfijet-az-instagramon-foto.htmlJulia Roberts ritkán tölt fel fotót közösségi oldalaira, szelfit pedig eddig még sosem láttunk tőle, egészen mostanáig.TV + Sztárok--Így néz ki ma az Anti Fitness Club egykori két festett tagja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-igy-nez-ki-ma-az-anti-fitness-club-egykori-ket-festett-tagja-foto.htmlAz Anti Fitness Club néhány évvel ezelőtt felkavarta az állóvizet a magyar zenei piacon. A magukat festő fiatal zenészek egycsapásra a tinilányok bálványaivá váltak. A csapat azóta feloszlott, mindenki máshol folytatta karrierjét. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka még nem jött rendbe, hiába mosolyog a fotókonhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-hosszu-katinka-meg-nem-jott-rendbe-hiaba-mosolyog-a-fotokon.htmlAz már szinte senki előtt nem titok, hogy Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup elválnak. Az úszónő egyre több mosolygós fotót osztott meg közösségi oldalán, melyből rajongói úgy gondolhatták: sugárzik a boldogságtól. Ezt most megcáfolta. TV + Sztárok--Bíró Ica az életben maradásért küzd: a kilakoltatás fenyegetihttp://www.life.hu/sztarok/20180713-biro-ica-az-eletben-maradasert-kuzd-a-kilakoltatas-fenyegeti.htmlHabár már elmúlt 60 éves, de még mindig kirobbanó formában van Bíró Ica. Nemrég posztolt közösségi oldalára egy fotót, amelyiken lenge öltözékben látható, ezzel is azt üzenve, hogy a kor nem mérvadó. A metál lady arról is kendőzetlenül beszélt a Mokka stúdiójában, hogy az utóbbi időben minden nap meg kell küzdenie az ˝életben maradásért˝, ugyanis ő is a devizakárosultak népes táborának tagja...TV + Sztárok--Összeveszett feleségével Boris Becker, kihívták a rendőrökethttp://www.life.hu/sztarok/20180713-osszeveszett-felesegevel-boris-becker-kihivtak-a-rendoroket.htmlKihívták a rendőröket Boris Becker házához, mert összeveszett feleségével Lily-vel, akivel nemrégiben bejelentették, hogy elválnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.