Vastag Csaba énekes bővíti családját, felkészült rá

kutya állat Vastag Csaba család kert énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érzi az énekes, Vartag Csaba, készen arra, hogy még egy taggal bővüljön családja. Kutyát szeretne örökbe fogadni. 

A Bors készített interjút Vastag Csabával, aki elárulta, nagy lépésre készül. Elérkezettnek látja az időt arra, hogy megossza otthonát még valakivel. Családjában megszokott, hogy mentett kutyákat fogadnak örökbe, így most ő is erre készül.

"Ha lesz rá lehetőség, szeretnék örökbe fogadni egy kiskutyát. Végre ott tart az életem, hogy beleférne egy négylábú „gyerek". A fellépésekre bármikor eljöhet velem, sokat tudnánk együtt lenni. Otthon, Veszprémben szinte mindig mentett kutyusaink voltak, és ezt a hagyományt akarom továbbvinni" - mondta Vastag Csaba.

Vastag Csaba kutyát szeretne Fotó: Polyák Attila - Origo

Az is kiderült róla, hogy gyermekkorában a zöldségeket maguknak termelték, ő is imád kertészkedni, fűszernövények, paradicsom és paprika is van a kertjében. Olyan kisebb termetű kutyát szeretne befogadni, aki nem veszélyezteti a kert épségét.

Koroknyai Virág, Miss World Hungary 2017 megmutatta, kivel osztja meg ágyát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-koroknyai-virag-miss-world-hungary-2017-megmutatta-kivel-osztja-meg-agyat-foto.htmlKoroknyai Virág megmutatta, kivel osztja meg ágyát. Uraim, nem kell aggódni, négylábú kedvencével tölti az éjszakát 2017 szépségkirálynője. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoRubint Réka méregdrága autót kapott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-rubint-reka-meregdraga-autot-kapott-foto.htmlRubint Réka hatalmas ajándékot kapott: remegő lábakkal és könnyekkel teli szemekkel vette át a csodajárgányát.TV + SztárokOrigoElmondta a véleményét Will Smith a Lánchídon készült videórólhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-elmondta-a-velemenyet-will-smith-a-lanchidon-keszult-videorol.htmlTöbb hetet töltött Budapesten Will Smith, búcsúzásképp pedig egy videót forgatott a Lánchíd tetején, amihez nem kért engedélyt. Most megszólalt ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Julia Roberts megmutatta első szelfijét az Instagramon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-julia-roberts-megmutatta-elso-szelfijet-az-instagramon-foto.htmlJulia Roberts ritkán tölt fel fotót közösségi oldalaira, szelfit pedig eddig még sosem láttunk tőle, egészen mostanáig.TV + Sztárok--Így néz ki ma az Anti Fitness Club egykori két festett tagja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-igy-nez-ki-ma-az-anti-fitness-club-egykori-ket-festett-tagja-foto.htmlAz Anti Fitness Club néhány évvel ezelőtt felkavarta az állóvizet a magyar zenei piacon. A magukat festő fiatal zenészek egycsapásra a tinilányok bálványaivá váltak. A csapat azóta feloszlott, mindenki máshol folytatta karrierjét. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka még nem jött rendbe, hiába mosolyog a fotókonhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-hosszu-katinka-meg-nem-jott-rendbe-hiaba-mosolyog-a-fotokon.htmlAz már szinte senki előtt nem titok, hogy Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup elválnak. Az úszónő egyre több mosolygós fotót osztott meg közösségi oldalán, melyből rajongói úgy gondolhatták: sugárzik a boldogságtól. Ezt most megcáfolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.