Britney Spears koncert közben mellbimbót villantott: videó

mellbimbó videó koncert Britney Spears villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncert közben villantott Britney Spears: kiszabadult a melle a felsőjéből.

Britney Spears percekig nem vette észre, hogy mellbimbója kikandikál a felsőjéből. A marylandi Oxon Hillben adott koncertet a sztár, aki mit sem sejtve folytatta show-t. Természetesen egy rajongó mindent videóra vett, így mindenki megnézheti a kínos esetet.

Britney Spears Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

A videót ITT nézheted meg.

Vajna Timi kávéval itatja papagáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-vajna-timi-kaveval-itatja-papagajat-foto.htmlVajna Timi imádja az állatokat, így nem is csoda, ha bármit megenged nekik. Kedvenc papagája még a kávéjába is beleihat.... TV + SztárokOrigoLuxus Vivi feleség lett: exkluzív interjú - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-luxus-vivi-feleseg-lett-exkluziv-interju-video.htmlFérjhez ment Luxus Vivi, aki egy ortodox templonban mondta ki a boldogító igent párjának, Fecsónak. TV + Sztárok--Férjhez ment Vasvári Vivien, Luxus Vivi: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-ferjhez-ment-vasvari-vivien-luxus-vivi-fotok.htmlJúlius 15-én férjhez ment Vasvári Vivien, íme a részletek.TV + Sztárok--ÉNB Karola kitette melleit közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-enb-karola-kitette-melleit-kozossegi-oldalan-foto.htmlÉNB Karola sem bírja a meleget: meg is szabadult felsőjétől.TV + SztárokOrigoBikiniben fotózta magát a néhány hónapja szült Czippán Anett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-bikiniben-fotozta-magat-a-nehany-honapja-szult-czippan-anett-foto.htmlTombol a nyár, a sztárok is pihennek. Czippán Anett családjával Szardínián nyaral.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKorda György ettől a kommenttől borult ki: a halálával riogattákhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-korda-gyorgy-ettol-a-kommenttol-borult-ki-a-halalaval-riogattak.htmlKorda György és Balázs Klári karrierje évtizedek óta töretlenül ível felfelé. A sztárpárt mindenki szereti, éppen ezért esik nekik rosszul, ha rosszindulatú kommentekbe botlanak, bár általában nem szokták őket olvasni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.