Donald Trump és Erzsébet királynő közös sétája viccesre sikerült: videó

találkozó Erzsébet királynő Donald Trump kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke tiszteletét tette Nagy-Britanniában, ahol természetesen a királynővel is találkozott. A közös séta azonban igen viccesre sikeredett.

Nagy-Britanniába látogatott Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnőke, aki a miniszterelnökkel, Theresa May-jel és Erzsébet királynővel is találkozott.

Miután a windsori kastélyban fogadta őt II. Erzsébet, a díszőrség előtt tettek volna egy sétát, ám a felvételen jól látható, hogy Trump nem igazán tudta, mit kell tennie, így a királynő sietett segítségére. Kézmozdulatokkal igyekezett elmagyarázni az elnöknek, mikor hol és mit kell csinálnia: sikertelenül. Az elnök eleinte próbálkozott, majd úgy döntött, inkább csak sétálgat a királynő mellett. Vajon mit gondolhatott magában Erzsébet? Vicces videó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.