John Newman exkluzív interjút adott az EFOTT-on: videó

efott 2018 John Newman exkluzív interjú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az EFOTT-on adott interjút a világhírű énekes, John Newman. A life.hu riporterének kendőzetlenül mesélt mindenről.

2016-ban, amikor John Newman bejelentette, hogy másodjára is kiújult az agydaganata, úgy búcsúzott el a Life.hu stábjától, hogy reményt akar adni azoknak az embereknek, akik hozzá hasonlóan betegek. Ismét interjút adott, amiben a szupersztár páratlan őszinteséggel mondja el, éppen hogy érzi magát, és mit gondolt az elmúlt időszakban a saját életéről. John Newman az EFOTT-on készített exkluzív interjúban őszintén mesélt mindenről.

Miley Cyrus mindent letörölt Instagram oldaláról és profilképét is feketére változtattahttp://www.life.hu/sztarok/20180715-miley-cyrus-mindent-letorolt-instagram-oldalarol-profilkepet-is-feketere-valtoztatta.htmlElindultak a találgatások: Miley Cyrus minden fotóját letörölte közösségi oldaláról.TV + Sztárok--Meghan Markle viselkedését nem bírja Erzsébet királynő: gúnynevet is kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-meghan-markle-viselkedeset-nem-birja-erzsebet-kiralyno-gunynevet-is-kapott.htmlAz eddigi hírekkel ellentétben, úgy tűnik, Meghan hercegnét mégsem szeretik annyira a királyi családban, mint olvashattuk.TV + Sztárok--ÉNB Karola kitette melleit közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-enb-karola-kitette-melleit-kozossegi-oldalan-foto.htmlÉNB Karola sem bírja a meleget: meg is szabadult felsőjétől.TV + SztárokOrigoPumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határonhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-pumped-gabo-papirjai-otthon-maradtak-atszokott-a-hataron.htmlPumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon. TV + Sztárok--El kellett hagynia otthonát Kulcsár Edinának és Csutinak: videóüzenetben mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-el-kellett-hagynia-otthonat-kulcsar-edinanak-es-csutinak-video.htmlKulcsár Edinának és Csutinak váratlanul el kellett hagyniuk az otthonukat, de nem estek kétségbe és strandolni mentek. TV + Sztárok--Dobó Kata bikiniben, a Balaton közepén tanulja a szövegét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-dobo-kata-bikiniben-a-balaton-kozepen-tanulja-a-szoveget-foto.htmlDobó Kata bármit csinál, szexisen teszi. Ezúttal a Balaton közepén tanulja a szövegét jövö hétre és mindezt fürdőruhában.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.