Meghan Markle viselkedését nem bírja Erzsébet királynő: gúnynevet is kapott

Forrás: Getty Images -
Erzsébet királynő Meghan Markle gúnynév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddigi hírekkel ellentétben, úgy tűnik, Meghan hercegnét mégsem szeretik annyira a királyi családban, mint olvashattuk.

A National Enquirer szerint Meghan hercegnét már behívatta magát a királynő és elmesélte neki, hogyan kellene viselkednie a családban és nyilvános eseményeken, többen azt pletykálják, hogy Erzsébet ki nem állhatja az egykori sorozatszínészt. Az újdonsült hercegné ugyanis fittyet hány a királyi etikettre, sőt a royal family pr-esét is menesztette és olyan sajtóst szeretne, aki közismert a celebvilágban. II. Erzsébetnél ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Meghan Markle Forrás: Getty Images

Meghan állítólag gúnynevet is kapott már, ami valóban kicsit kemény: úgy hívják,

Meghan, a pestis.

Vajon mi lesz ebből?

ÉNB Karola kitette melleit közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-enb-karola-kitette-melleit-kozossegi-oldalan-foto.htmlÉNB Karola sem bírja a meleget: meg is szabadult felsőjétől.TV + SztárokOrigoPumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határonhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-pumped-gabo-papirjai-otthon-maradtak-atszokott-a-hataron.htmlPumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon. TV + Sztárok--Abebe Dániel, Bebe a szinglilétről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-abebe-daniel-bebe-a-szingliletrol-vallott.htmlAbebe Dániel, Bebe válása óta nem találja az igazit: magánéletéről mesélt az énekes. TV + SztárokDonald Trump és Erzsébet királynő közös sétája viccesre sikerült: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-donald-trump-es-erzsebet-kiralyno-kozos-setaja-viccesre-sikerult-video.htmlDonald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke tiszteletét tette Nagy-Britanniában, ahol természetesen a királynővel is találkozott. A közös séta azonban igen viccesre sikeredett. TV + Sztárok--Epres Panni, modell megmutatta smink nélküli arcát: 42 évesen is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-epres-panni-modell-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-42-evesen-is-gyonyoru.htmlEpres Panni az ország legismertebb modelljei között szerepel. Két gyerek édesanyjaként és túl a negyvenen is elképesztő formában van.TV + Sztárok--Vastag Csaba énekes bővíti családját, felkészült ráhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-vastag-csaba-enekes-boviti-csaladjat-felkeszult-ra.htmlÚgy érzi az énekes, Vartag Csaba, készen arra, hogy még egy taggal bővüljön családja. Kutyát szeretne örökbe fogadni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.