Pumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határon

határsértés Pumped Gabo nyaralás Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon.

Vajon bűncselekményt követett el Pumped Gabo? Nyaralni indult az izomceleb, ám mivel nem voltak nálai a papírjai, így átszökött a határon. Ezt a történetet pedig ő maga osztotta meg Instastoryban. Viccelt vagy tényleg határsértést követett el, amit dokumentált is?

Pumped Gabo, határsértés Forrás: InstaStory

Abebe Dániel, Bebe a szinglilétről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-abebe-daniel-bebe-a-szingliletrol-vallott.htmlAbebe Dániel, Bebe válása óta nem találja az igazit: magánéletéről mesélt az énekes. TV + SztárokPalvin Barbi magánéletéről mesélt: új szerelem van kibontakozóban?http://www.life.hu/sztarok/20180715-palvin-barbi-maganeleterol-meselt-uj-szerelem-van-kibontakozoban.htmlPalvin Barbara, a leghíresebb magyar szupermodell rendhagyó módon magánéletéről mesélt.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator begyulladt, véres szeméről készített fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-cinthya-dictator-begyulladt-veres-szemerol-keszitett-fotot.htmlCinthya Dictator véres, begyulladt szemét fotózta, majd közzé is tette közösségi oldalán.TV + Sztárok--El kellett hagynia otthonát Kulcsár Edinának és Csutinak: videóüzenetben mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-el-kellett-hagynia-otthonat-kulcsar-edinanak-es-csutinak-video.htmlKulcsár Edinának és Csutinak váratlanul el kellett hagyniuk az otthonukat, de nem estek kétségbe és strandolni mentek. TV + Sztárok--Nacsa Olivér képet osztott meg gyönyörű kedvesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-nacsa-oliver-kepet-osztott-meg-gyonyoru-kedveserol.htmlOlaszországban nyaral Nacsa Olivér és kedvese, akiről most fotót is megosztott közösségi oldalán. Látható: gyönyörű nő az előadóművész kedvese. TV + Sztárok--Koroknyai Virág, Miss World Hungary 2017 megmutatta, kivel osztja meg ágyát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-koroknyai-virag-miss-world-hungary-2017-megmutatta-kivel-osztja-meg-agyat-foto.htmlKoroknyai Virág megmutatta, kivel osztja meg ágyát. Uraim, nem kell aggódni, négylábú kedvencével tölti az éjszakát 2017 szépségkirálynője. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.