47 késszúrással ölték meg Ashton Kutcher korábbi barátnőjét

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt -
gyilkosság Ashton Kutcher barátnő sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2001 februárjában brutális módon megölték Ashton Kutcher akkori barátnőjét, Ashley Ellerint.

Ashton Kutcher 2001-ben ismerkedett meg Ashley Ellerinnel. A sztriptíztáncosnőként dolgozó lányt az egyik este fel akarta keresni otthonában, de a csengőszóra és kopogásra senki nem reagált. Ekkor a színész benézett a ház ablakán és furcsa vörös foltokat látott a padlón, de úgy vélte, biztosan csak a vörös bor borult ki.

Másnap kapta a hírt: a 22 éves lányt otthonában 47 késszúrással meggyilkolták. Kutchert a rendőrség kihallgatta, de semmivel nem gyanúsította.

A valódi tettest, Michael Gargiulót végül 2008-ban fogták el. Az InTouchWeekly azt írja, a férfiről kiderült, hogy sorozatgyilkos, feltehetőleg 10 másik nővel is végzett.

Ashton Kutcher korábbi barátnőjét meggyilkolták Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt
Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Íme, Lajos herceg hivatalos keresztelői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ime-lajos-herceg-hivatalos-kereszteloi-fotoi.htmlJúlius elején keresztelték meg Katalin és Vilmos harmadik gyermekét, Lajos herceget. Az eseményen készült hivatalos portrékat nemrég tette közzé a királyi család: csodálatosak. TV + Sztárok--Vajna Timi kávéval itatja papagáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-vajna-timi-kaveval-itatja-papagajat-foto.htmlVajna Timi imádja az állatokat, így nem is csoda, ha bármit megenged nekik. Kedvenc papagája még a kávéjába is beleihat.... TV + SztárokOrigoMeghan Markle viselkedését nem bírja Erzsébet királynő: gúnynevet is kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-meghan-markle-viselkedeset-nem-birja-erzsebet-kiralyno-gunynevet-is-kapott.htmlAz eddigi hírekkel ellentétben, úgy tűnik, Meghan hercegnét mégsem szeretik annyira a királyi családban, mint olvashattuk.TV + Sztárok--Pumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határonhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-pumped-gabo-papirjai-otthon-maradtak-atszokott-a-hataron.htmlPumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.