Állítják, Melania-imitátorral az oldalán jelent meg Donald Trump

imitátor Donald Trump csalás Maszk Melania Trump First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet népe állítja: Donald Trump nem a feleségével, Melaniával jelenik meg néhány hivatalos eseményen, hanem egy imitátorral. Mindezt videófelvételekkel és fotókkal is bizonyítják.

Interneten kering a pletyka, miszerint Donald Trump sokszor nem a feleségével, hanem egy Melania imitátorral jelenik meg a hivatalos eseményeken. Minderre azután jöttek rá, hogy alaposan szemügyre vették a párról készült fotókat és videókat.

Az egyik felvételen Melania az épp a tévékamerák előtt nyilatkozó férje oldalán látható. Egy méretes napszemüveg van rajta, és ahogy ráközelít a kamera, úgy erősödik a nézőben a kétség, hogy vajon tényleg a first ladyt látja-e.

A másik fotó pár napja készült a párról, miután megérkeztek Brüsszelbe. A repülőről leszállva Melania haját kissé meglebbenti a szél, amitől úgy tűnik, mintha parókát viselne és a vonásai is meglehetősen furcsák.

Palvin Barbi karrierjéről és szerelmi életéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-palvin-barbi-modell-karrierjerol-es-szerelmi-eleterol-meselt.htmlPalvin Barbi őszintén vallott karrierjéről és magánéletéről. Kiderült, hogy öt éve szingliként él. TV + Sztárok--Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ambrus-attilat-ittas-vezetes-miatt-fogjak-gyanusitottkent-kihallgatni-a-rendorok.htmlAmbrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie. TV + Sztárok--Less be Luxus Vivi esküvőjének kulisszái mögé: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-less-be-luxus-vivi-eskuvojenek-kulisszai-moge-video.htmlÍme Luxus Vivi esküvőjének kulisszatitkai.TV + Sztárok--Sámán segítségével esett teherbe Ördög Nóra: súlyos pénzeket fizetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-saman-segitsegevel-esett-teherbe-ordog-nora-sulyos-penzeket-fizetett.htmlTöbb tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.TV + SztárokOrigoJohn Newman exkluzív interjút adott az EFOTT-on: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-john-newman-exkluziv-interjut-adott-az-efotton-video.htmlAz EFOTT-on adott interjút a világhírű énekes, John Newman. A life.hu riporterének kendőzetlenül mesélt mindenről.TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.