Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrök

Forrás: Mtl -
ittas vezetés rendőrség Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie.

Ambrus Attilát körülbelül egy hónappal ezelőtt kapcsolták le a rendőrök, mikor vezetett. A Viszkist megszondázatták, és kiderült, hogy bizony ittasan ült a volán mögé. A jogosítványát a helyszínen elvették, és hamarosan gyanúsítottként fogják kihallgatni.

A Viszkis megint bajba került Forrás: Mtl

"Az ügyfelemet a napokban meghallgatják Szegeden ittas járművezetés vétségében, de részletes nyilatkozatot egyelőre nem tesz. Az ő és családja életét is rendkívül hátrányosan érinti, hogy nem tud vezetni, a mindennapokban ez hatalmas gondot okoz nekik. Reméljük, méltányolhatóak lesznek azok az érvek, amelyek igazolására az iratokat a közeljövőben terjesztjük elő. Azt reméljük, csupán pár hónapra vonják be vezetői engedélyét, hiszen a hatóságnak erre is lehetősége lesz" - mondta dr. Szilágyi Roland.

Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Íme, Lajos herceg hivatalos keresztelői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ime-lajos-herceg-hivatalos-kereszteloi-fotoi.htmlJúlius elején keresztelték meg Katalin és Vilmos harmadik gyermekét, Lajos herceget. Az eseményen készült hivatalos portrékat nemrég tette közzé a királyi család: csodálatosak. TV + Sztárok--Sámán segítségével esett teherbe Ördög Nóra: súlyos pénzeket fizetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-saman-segitsegevel-esett-teherbe-ordog-nora-sulyos-penzeket-fizetett.htmlTöbb tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.TV + SztárokOrigoLess be Luxus Vivi esküvőjének kulisszái mögé: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-less-be-luxus-vivi-eskuvojenek-kulisszai-moge-video.htmlÍme Luxus Vivi esküvőjének kulisszatitkai.TV + Sztárok--Britney Spears koncert közben mellbimbót villantott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-britney-spears-koncert-kozben-mellbimbot-villantott-video.htmlKoncert közben villantott Britney Spears: kiszabadult a melle a felsőjéből.TV + Sztárok--Vajna Timi kávéval itatja papagáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-vajna-timi-kaveval-itatja-papagajat-foto.htmlVajna Timi imádja az állatokat, így nem is csoda, ha bármit megenged nekik. Kedvenc papagája még a kávéjába is beleihat.... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.