Koltai Róbert betöltötte a 74. életévét: még most is játszik

Koltai Róbert színház születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koltai Róbert 74 éves lett, de még most is olyan energikus és szenvedélyes, mint egykor, és esze ágában sincs visszavonulni. Elárulta, mi a titka.

Betöltötte 74. életévét Koltai Róbert, aki még mindig fáradhatatlan. Továbbra i szenvedélyesen játszik, de azért egy dologban már érzi a korát. Elárulta, mi hátráltatja és azt is, mi a fiatalos lendületének titka.

Koltai Róbert betöltötte a 74. életévét Forrás: FEM3 Café

„Mindenki másképp van szerintem. A pálya a titok. Aki nem olyan szerepeket kap, amik a kedvére vannak, nem olyan csapatban van. Nekem nagyon nagy szerencsém volt" - mondta Koltai Róbert, aki szerint persze az is nagyon fontos, hogy milyen rendezőkkel dolgozik az ember. A színművész azt is elárulta, nagyon szereti tanítani a fiatalabbakat. „Nekem az a szenvedélyem, hogy mindig tanítsak, akkor is, amikor nem vagyok helyzetben" – mondta a FEM3 Caféban Koltai Róbert, akit nem zavar, hogy már elmúlt hetven. Csak a memóriája nem a régi. „Egyben érzem a koromat, hogy egész könnyen felejtek ott dolgokat, tehát fontos" – árulta el a színművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.