Melltartó nélkül ugrik a medencébe Katona Renáta: videó

medence Katona Renáta melltartó nélkül topless bikini Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss videóján melltartó nélkül ugrik a medencébe Mazsi, miközben párja, Berki Krisztián kezét fogja.

Görögországban nyaral Berki Krisztián és párja, Mazsi. A szerelmesek szinte egy napot sem hagynak ki anélkül, hogy ne posztolnának közösségi oldalaikra. A szépség ezúttal ez igen merész videót töltött fel, amelyen az látható, amint melltartó nélkül, egy szál bikinialsóban ugrik bele a medencébe kedvesével kézen fogva.

Többen meg is jegyezték a bejegyzés alatt, hogy már épp azt hitték, felnőttfilmet forgatnak.

❤️ @berkikrisztian ☀️

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,

Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ambrus-attilat-ittas-vezetes-miatt-fogjak-gyanusitottkent-kihallgatni-a-rendorok.htmlAmbrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie. TV + Sztárok--Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Britney Spears koncert közben mellbimbót villantott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-britney-spears-koncert-kozben-mellbimbot-villantott-video.htmlKoncert közben villantott Britney Spears: kiszabadult a melle a felsőjéből.TV + Sztárok--Vajna Timi kávéval itatja papagáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-vajna-timi-kaveval-itatja-papagajat-foto.htmlVajna Timi imádja az állatokat, így nem is csoda, ha bármit megenged nekik. Kedvenc papagája még a kávéjába is beleihat.... TV + SztárokOrigoFérjhez ment Vasvári Vivien, Luxus Vivi: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-ferjhez-ment-vasvari-vivien-luxus-vivi-fotok.htmlJúlius 15-én férjhez ment Vasvári Vivien, íme a részletek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.